Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022. Fecioarele se bucură de o nouă iubire, aventură amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 2 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Două evenimente au loc astăzi: intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe sectorul prietenilor și proiectelor, unde vine cu idei, dialoguri și planuri pentru implementarea unor proiecte sau activități în comun și Luna Nouă din zodia Capricorn, care îți deschide noi etape în planul carierei. Așadar, ești invitată, în următoarele două săptămâni, să te ocupi de activitățile profesionale și să-ți stabilești prioritățile.

 

Taur


Intrarea lui Mercur, guvernatorul casei banilor, în zodia Vărsător, pe sectorul socio-profesional, îți aduce propuneri de implicare în proiecte profesionale. Totodată, vei avea idei originale, care vor fi apreciate de către șefi. Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din zodia Capricorn, care aduce noi începuturi în sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, proiectelor personale de viață. S-ar putea să te decizi să începi niște cursuri, care te vor ajuta în sectorul profesional.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul conștiinței, înțelepciunii și convingerilor de viață, semn că ești deschisă să elimini mentalitățile învechite și să folosești idei originale într-un proiect nou. Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din zodia Capricorn, care marchează un nou început în sectorul asociat intereselor materiale, a banilor care provin din alte surse decât salariile, dar și a creditelor și datoriilor. Este un moment bun pentru a-ți face un bilanț financiar și pentru a face o strategie de returnare a unei datorii.

 

Rac

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi începuturi în planul relațiilor, parteneriatelor, căsătoriei și asocierilor. Al doilea eveniment este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul intereselor materiale, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, semn că începi negocieri privind un credit, partaj, reeșalonarea unor rate, intrarea în posesia unor bani sau a unor bunuri provenite dintr-o moștenire.

 

Leu

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se perfectează în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății, unde anunță noi etape privind o reorganizare a activităților, sarcinilor, a programului de lucru, în relațiile cu colegii. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Mercur vine cu o comunicare mai bună cu partenerul, iar în sfera profesională cu propuneri, negocieri și încheieri de contracte și parteneriate.

 

Fecioară

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, copiilor, cretivității, valorificării unui talent/pasiuni. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii, să lămurești o situație în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau privind valorificarea unei pasiuni. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul muncii și sănătății. Cum Mercur este guvernatorul tău, vei fi foarte eficientă și organizată la locul de muncă, iar ideile tale vor fi implementate în perioada următoare. Totodată, poți primi propuneri de a-ți schimba jobul.

 

Balanță

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează în sectorul vieții de familie, a spațiului de locuit, a relației cu părinții și patrimoniului, semn că începe o nouă etapă în aceste domenii. Ești invitată de către astre, în următoarele două săptămâni, să îți concentrezi atenția pe planul familial. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul sentimental, care te îndeamnă să faci declarații, să-ți exprimi sentimentele și să acorzi mai multă atenție partenerului.

 

Scorpion

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează în planul comunicării, gândirii, acumulării de cunoștințe, învățării și deschide noi etape pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Totodată, poți începe o nouă etapă în relațiile cu frații sau cu unele rude. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul vieții de familie, locuinței. Vei observa o mai bună comunicare cu familia și ai idei privind reorganizarea spațiului de locuit, privind o mutare sau administrarea unui imobil.

 

Săgetător

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează și aduce noi începuturi în casa banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe. Te va ajuta în toate dialogurile și negocierile și te poți folosi de acest context astral pentru a implementa idei, pentru a găsi soluții să-ți ușurezi munca.

 

Capricorn

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează în zodia ta. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective, să începi noi etape de viață. Ești invitată, în următoarele două săptămăni, să-ți concentrezi atenția pe propria persoană. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul financiar, unde începi o reorganizare, negocieri salariale sau o colaborare, privind suplimentarea veniturilor.

 

Vărsător

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează pe sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, ești invitată să-ți faci un bilanț, să-ți setezi niște obiective și să faci pace cu trecutul, să lași în urmă ce te ține în loc să mergi mai departe. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul personalității, care va opera în favoarea ta în comunicare, negocieri, învățarea unor lucruri noi.

 

Pești

 

Primul eveniment astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie, a planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul subconștientului și frământărilor interioare, a secretelor și trecutului. Afli informații ascunse, secrete, care te vor ajuta în demersurile tale profesionale. Totodată, îți faci un bilanț privind relațiile de familie.

 

related posts

Modifică setările cookies