Horoscop zilnic 2 iulie 2020. Balanțele primesc o lecție dură de viață, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți prezic astrele și citește horoscopul zilei de joi, 2 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Saturn revine astăzi în zodia Capricorn, în sectorul care îți guvernează cariera și aspirațiile profesionale, așa că, până la finalul anului, începi un proces de reevaluare a planurilor, care privesc sectorul profesional și proiectele pe termen lung. 

Taur

Astăzi, revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn, îți va aduce, pentru următoarea jumătate de an, o reevaluare a relațiilor cu persoane/ instituții din străinătate. Totodată, vei observa că apar din nou restricții sau blocaje în sfera socială, în ceea ce privesc studiile, călătoriile și direcția în viață, care trebuie să intre în acord cu principiile tale.

Gemeni

Începând de astăzi, Saturn revine în zodia Capricorn și până în a doua jumătate a lunii decembrie va readuce în actualitate chestiunile financiare, datoriile, creditele, moștenirile, bunurile de valoare, avantajele materiale, dar și banii pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți terți. Prin urmare, aceste domenii necesită o corecție și vei fi testată dacă ți-ai schimbat obiceiurile financiare.

Rac

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Saturn în zodia Capricorn, prin casa relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor. Prin urmare, până la jumătatea lunii decembrie, Saturn va aduce teste, blocaje, restricții prin aceste domenii și îți vei reevalua relațiile personale sau profesionale.

Leu

Configurația astrală de astăzi aduce revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn, prin casa muncii și a sănătății. Așadar, următoarea jumătate de an, vor fi testate aceste domenii și vei întâmpina unele blocaje și restricții în îndeplinirea sarcinilor și activităților curente de la locul de muncă, iar în sfera sănătății va trebui să-ți rezolvi unele probleme pe care le-ai tot amânat.

Fecioară

Evenimentul astrologic important de astăzi este revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn. În următoarea jumătate de an, Saturn va readuce în actualitate ipostazele care te-au nemulțumit în planul sentimental, dar și în relațiile cu copiii sau cineva apropiat din familie.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn și va scoate în evidență, până la jumătatea lunii decembrie, problemele cu unii membrii ai familiei, chestiuni care privesc locuința sau spațiul de locuit, pentru a le testa, dar și a le rezolva. Vor exista dese tensiuni sau blocaje, adevărate teste de destin.

Scorpion

Evenimentul astrologic de astăzi este revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn. Până la jumătatea lunii decembrie va scoate în evidență și va testa comunicarea, nevoia de a acumula informații și cunoștințe pentru a susține un examen/test/interviu. Totodată, se va testa relația cu frații sau cu rudele apropiate.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn. Asadar, până la jumătatea lunii decembrie, va testa sectorul banilor câștigați din muncă și va scoate în evidență necesitatea schimbării atitudinii privind cheltuielile. Vor exista blocaje și amânări în încasarea banilor, însă rolul tranzitului este să înveți să nu mai cheltui tot ceea ce câștigi.

Capricorn

Evenimentul astrologic de astăzi anunță revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn, respectiv prin casa personalității tale. Așadar, până la jumătatea lunii decembrie, Saturn te va testa, îți va aduce lecții de viață și vei lua decizii importante legate de sectorul personal, dar și cel profesional.

Vărsător

Evenimentul astral de astăzi anunță revenirea lui Saturn prin zodia Capricorn, prin casa subconștientului, a izolării, meditației, universului interior, a trecutului și va scoate în evidență necesitatea eliminării din viața ta a tuturor lucrurilor și persoanelor, care te țin în loc să mergi mai departe pe drumul tău.

Pești

Saturn revine astăzi în zodia Capricorn, în sectorul care îți guvernează relațiile de prietenie și planurile și proiectele de viitor. Așadar, până la jumătatea lunii decembrie, va readuce în actualitate și va testa relațiile cu prietenii. Totodată, pot să apară blocaje sau amânări în unele proiecte pe care decizi să le reiei.

Vezi și: Dezastru la examenele din 2020 

related posts

Modifică setările cookies