Horoscop zilnic 2 iulie 2021. Balanțele sunt atrase fizic de un coleg de serviciu, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 2 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Este recomandat ca energia pe care o vei simți astăzi, pentru că Luna îți traversează semnul zodiacal, să o folosești în mod constructiv și să nu-ți risipești resursele. Se cere prudență în tot ce ține de latura sentimentală, relațiile de cuplu, aventurile sau flirturile, pentru că poți face niște imprudențe, care să te coste ulterior.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o revelație și dorință de a da un nou sens vieții și posibilitatea să-ți vezi împlinite niște dorințe mai vechi. În relațiile de familie, se pot reedita niște conflicte mai vechi, legate de administrarea patrimoniului sau a unor imobile/terenuri.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți permite să fii spontană, deschisă spre dialog și schimbului de opinii. Îți poți face ușor prieteni și-ți poți lărgi cercul de cunoștințe. Atenție la nerăbdare, conflicte și răsturnări de situație, pentru că toate planurile tale pot fi date peste cap în urma unei decizii luate la nervi!

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să ai așteptări prea mari de la unii prieteni sau de la cei cu care desfășori activități. Intervin unele tensiuni din cauze financiare și iei decizii profesionale, fără să te sfătuiești cu partenerul sau cu cineva cu mai multă experiență.

 

Leu

 

Atenție, astăzi, la tendința de a deveni prea orgolioasă! Totodată, poți să exagerezi în unele situații, pentru că vrei ca totul să se desfășoare conform planurilor tale. Chiar dacă simți un blocaj în acțiunile tale și te confrunți cu niște tensiuni interioare, reușești să treci peste provocări până la finalul zilei.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai parte de unele disfuncții organice din cauza contextului astral, care îți activează axa sănătății, respectiv axa cardio-vasculară. Este recomandat să ai mai multă grijă de tine, să-ți reorganizezi sarcinile de la serviciu, în așa fel încât să faci și pauze, să nu te mai suprasoliciți.

 

Balanță

 

Ești invitată, astăzi, să rezolvi niște chestiuni legate de viața de cuplu sau de relațiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociații. Dacă ești singură, ești atrasă de cineva din anturaj, din grupul de prieteni sau dintre cei cu care desfășori activități. Relația cu șefii poate deveni conflictuală.

 

Scorpion


Depui eforturi, astăzi, să intri în grația șefilor, după o perioadă în care ați avut mai multe conflicte. Pentru a-ți atinge obiectivele profesionale este nevoie să lași de la tine. Atenție la orgoliu, care te poate impinge la acțiuni iresponsabile!

 

Săgetător

 

Contextul astral din această perioadă este destul de tensionat în planul sentimental și în relațiile cu copiii, unde pot interveni tensiuni și blocaje de comunicare. Caută metode de relaxare și încearcă să folosești  constructiv energia pe care o ai!

 

Capricorn

 

Contextul astral aduce niște blocaje în ce privește încasarea unor sume de bani. Ai impresia că ești limitată în acțiuni, că lucrurile nu se leagă, dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau a unor surse noi de venit. Acest lucru îți poate aduce nemulțumire. Caută și detașează-te de problemele financiare și revizuiește-ți modul de administrare a bugetului!

 

Vărsător

 

Posibil ești printre zodiile care resimt cel mai acut contextul astral din această perioadă, respectiv opoziția lui Saturn, din zodia ta, cu Marte, planeta acțiunii, care traversează sectorul relațiilor. Așadar, dacă simți că lucrurile scapă de sub control și te trezești într-un conflict cu partenerul de viață, fă un efort și abține-te de la provocări, pentru că este posibil ca partenerul să nu te înțeleagă și poți strica relația!

 

Pești

 

Posibil contextul astral de astăzi să te trimită la cumpărături și să cheltui o sumă de bani mai mare. La serviciu, apar niște situații, care trebuie rezolvate în ultimul moment, înainte de începerea week-endului. De aici pot să apară unele conflicte cu colegii din cauza unui termen limită, care nu poate fi respectat. 

 

related posts

Modifică setările cookies