Horoscop zilnic 2 iulie 2022. Berbecii au parte de o zi minunată alături de partener, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de relaxare, însă unele evenimente întâmplate în familie să-ți dea peste cap planurile. Totodată, ești determinată să-ți obții niște drepturi financiare și pentru acest lucru îți faci un plan de acțiune. În planul sentimental, trebuie doar să cooperezi cu partenerul, dacă vrei să ai parte de o zi minunată.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu, legate de modificări pe care ai de gând să le faci în casă. S-ar putea să faci niște cheltuieli mai mari sau să-ți ajuți părinții cu o sumă de bani.

 

Gemeni


Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări la shopping, pregătirea pentru o vacanță sau inspirație într-un proiect de creație, editorial. Posibil, conversația cu un prieten sau fost coleg de serviciu să-ți aducă o nouă colaborare sau să cunoști persoane noi. Ai dispoziție de a flirta și s-ar putea să dai curs unei invitații în oraș.

 

Rac


Astăzi, este posibil să faci niște cheltuieli, să mergi să-ți achiziționezi niște haine, să-ți împrospătezi garderoba. În planul sentimental, este posibil să iasă la suprafață unele nemulțumiri, dar realizezi, într-un final, că la baza lor stau oboseala și stresul acumulate la locul de muncă.


Leu

 

Pentru că Luna se află în zodia ta, astăzi, te faci remarcată. Vei să impresionezi printr-o prestație, să ieși în evidență. Ai idei bune de afaceri, însă planurile tale financiare sunt nerealizabile, așa că este nevoie ca cineva din anturaj să te aducă cu picioarele pe pământ.

 

Fecioară

 

Deși în ultima perioadă, lucrurile s-au aranjat atât de bine în planul financiar, cum nici nu ai sperat, astăzi intervine iar o panică, pentru că ai nevoie de o sumă de bani pentru vacanță și banii dintr-o colaborare întârzie. Nu dispera, pentru că lucrurile se aranjează!

 

Balanță

 

Astăzi, ești înconjurată de prieteni și te ocupi de lansarea unei campanii sau lansezi un proiect la care lucrezi de mai mult timp. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să apară unele tensiuni legate de administrarea treburilor casnice sau persoane din familie îți strică programul stabilit.

 

Scorpion

 

Ești vedeta zilei, pentru că Luna se află în cel mai înalt punct din harta astrală. Te faci remarcată și iei atitudine într-o chestiune, care ține de imagine, statut. În partea a doua a zilei, este posibil să apară niște evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu casa, cu spațiul de locuit,  cu bunurile pe care le deții.

 

Săgetător

 

Astăzi, apar niște nemulțumiri în raport cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Și principiile și convingerile de viață sunt diferite față de ale partenerului sau rudele acestuia și de aici pot să apară tensiuni. Cele mai multe din cauze financiare.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru banii pe care îi deții împreună cu partenerul sau alt membru al familiei. Ai niște datorii de care vrei să te achiți și încerci să faci niște socoteli, astfel încât să fie totul  corect. Totodată, simți nevoia să faci niște schimbări în familie sau în raport cu unul dintre părinți.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și te îndeamnă să-I rezervi mai mult timp partenerului, chiar dacă ai din urmă multe chestiuni gospodărești nerezolvate. În partea a doua a zilei, nu ai o dispoziție prea bună, ești irascibilă și simți nevoia să stai izolată, dacă ești singură sau ai avut niște neînțelegeri cu partenerul de cuplu.

 

Pești

 

Astăzi, te interesează starea de sănătate a ta sau a unui membru al familiei și preferi să lași totul deoparte și să-ți petreci timpul cu acesta sau persoanele dragi. În partea a doua a zilei, s-ar putea să vină spre tine vești surpriză, o propune de proiect sau colaborare.

related posts

Modifică setările cookies