Horoscop zilnic 2 iulie 2023. Berbecii pot întâmpina probleme pe plan amoros, Racii vor încerca să recupereze o sumă de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 2 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Aspectul tensionat, care se formează între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa sentimentală, și Uranus, planeta imprevizibilului, poate să aducă schimbări și răsturnări de situație în relații și în special în relația amoroasă. Ai grijă cum gestionezi o situație, pentru că e posibil să apară o ruptură neașteptată!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este destul de tensionat pentru tine, pentru că Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității. Îți dorești să fii independentă și ai nevoie de o schimbare în acest sens, în special să nu mai depinzi de familie sau nu sau să nu mai depindă alții de tine.

 

Gemeni

 

Aspectul tensionat, care se formează, astăzi, între Venus, guvernatoarea casei sentimentale, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit printr-o casă a secretelor, este posibil să aducă o răsturnare în planul sentimental, sa afli secrete legate de persoana iubită, care să te pună pe gânduri.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este unul tensionat. Venus, micul benefic, în tranzit prin casa financiară, formează un aspect conflictual cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa prietenilor. S-ar putea să-ți fie greu să recuperezi o sumă de bani împrumutată și să apară dispute financiare.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi este mai conflictual și te vizează în mod direct, pentru că Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității tale, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului și totodată guvernatorul casei relațiilor. Atenție la decizii și la atitudinea pe care o adopți, pentru că s-ar putea să apară o ruptură și să nu mai poți face niciun compromis!

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții în planul sentimental sau poate cu cineva apropiat, căruia îi împărtășești ce simți în raport cu partenerul de cuplu. Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa frământărilor interioare și a secretelor, formează un aspect tensionat Uranus, planeta imprevizibilului, din casa principiilor de viață. Între tine și partener este posibil să apară diferențe privind principiile și felul cum vedeți viața și de aici până la o ruptură să fie un drum scurt.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi scoate în evidență aspectul tensionat, care se formează între Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin zodia Leu, și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul intim. Poți avea surprize sau schimbări bruște în sfera sentimentală, să începi o relație sau flirturile cu unul dintre prieteni să se transforme în aventură.

 

Scorpion

 

Registrul astral de astăzi este tensionat din cauza aspectului conflictual, care se formează între Venus, guvernatorul casei relațiilor, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relațiilor. S-ar putea ca partenerul să-și dorească independență în cuplu și să fii surprinsă de atitudinea acestuia și de faptul că tensiunile pot duce foarte ușor la o despărțire.

 

Săgetător

 

Aspectul astral de astăzi este tensionat, mai ales că Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii și a sănătății, formează un aspect conflictual cu Venus, din casa principiilor de viață. Așadar, s-ar putea să faci o schimbare majoră în ce privește activitatea la locul de muncă, dar și în stilul de viață. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine și de a-ți îmbunătăți starea de sănătate. 

 

Capricorn


Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa transformărilor profunde și a intimității, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa sentimentală. Așadar, poți fi luată prin surprindere de o situație în planul sentimental și să nu știi cum să reacționezi. Încearcă și gestionează situația dată și nu te lăsa afectată de impulsul de moment!

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să apară o situație, care să te scoată din zona de confort și care să aibă legătură cu planul familial. Planurile se pot schimba, pentru că Venus, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa vieții de familie. Va fi nevoie să te adaptezi la situația dată.

 

Pești

 

Atenție, astăzi, cum gestionezi niște probleme apărute în planul comunicării, mai ales dacă primești vești sau informații pe care nu ai timp să le verifici! Venus formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, și s-ar putea să fii tentată să dezvălui niște informații sau secrete de la locul de muncă. De asemenea, cineva din anturaj sau de la serviciu te poate lua prin surprindere cu anumite informații, însă e bine să nu asculți zvonuri sau să pleci urechea la bârfe.

 

 

related posts

Modifică setările cookies