Horoscop zilnic 2 iulie. Balanțele au parte de surprize în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 2 iulie 2019.


Berbec

Berbecii se simt liberi astăzi! Dacă ați ezitat în ultima perioadă, nu vă temeți să cereți mai mult de la relația cu pertenerul sau la locul de muncă. Singurul lucru pe care trebuie să-l evitați este să fiți agresivi în acțiunile pe care le aveți. 

 

Taur

Astăzi vă simțiți invincibili la locul de muncă! Trebuie să țineți cont de ritmul pe care îl aveți pe parcursul zilei.


Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se simt în largul lor fiind singuri astăzi. Vi se recunosc meritele la locul de muncă și este chiar posibil să fiți avansați. Spre finalul zilei puteți să vă faceți planuri de relaxare, o plimbare în parc sau o ieșire cu prietenii.

 

Rac

Ziua aceasta pentru Raci este plină de oportunități. Este indicat să încercați un stil nou în garderobă, să vă decorați apartamentul sau chiar să începeți o relație nouă.

 

Leu

Pentru Lei este indicat să evite conflictele astăzi. Sunt posibile ieșiri cu prietenii, familia sau cu persoana iubită.


Feciaoră

Este indicat pentru Fecioare să învețe să lucreze în echipă. Dacă adoptați acest stil veți vedea rezultatele mult mai rapid la locul de muncă. Evitați altercațiile sau glumele care nu sunt atât de prietenoase.

 

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la semnele pe care le primesc, posibil din partea persoanei iubite care ar putea face niște confesiuni destul de importante. Este indicat să vă ascultați intuiția și să puneți mai mult accent pe hobby-urile voastre.

 

Scorpion

Fiți atenți la colegii de muncă care tind să tragă de timp. Este indicat să aveți o discuție serioasă pentru a rezolva lucrurile mult mai rapid. Sunt posibile conflicte cu membrii familiei spre finalul zilei.

 

Săgetător

O să primiți o surpriză astăzi! Este posibil să fie din partea unei persoane cu care nu ați mai avut contact demult. Sunt posibile planuri de vacanță cu cei dragi. 

 

Capricorn

Pentru nativzii din zodia Capricorn este indicat să iasă din zona de confort și să comunice mai mult cu cei din jur. Această perioadă poate fi depășită doar dacă sunt mai dschiși spre noi oportunități. 

 

Vărsător

Dacă vă concentrați pe parcurul zilei la activitățile pe care le aveți de făcut totul ar merge ca pe roate. Este foarte posibil ca răspunsul pe care îl dați unei persoane dragi să schimbe cursul lucrurilor. 


Pești

Ziua aceasta s-ar putea să fie una lungă și destul de monotonă pentru Pești. După ce scăpați de la locul de muncă ar fi indicat să vă faceți timp de o ieșire cu prietenii sau să vă apucați de un sport nou. În partea a doua a zilei este posibil să primiți un telefon din partea unui membru de familie care are nevoie de ajutor. 

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies