Horoscop zilnic 2 iunie 2020. Capricornii intră în conflict cu șefii, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 2 iunie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile cu cei cu care lucrezi și cu care desfășori proiecte comune. Comunicarea și negocierile sunt bine susținute, așa că nu-ți rămâne decât să reluați unele proiecte mai vechi pe care nu ați putut să le puneți în aplicare.

Taur

Chiar dacă la serviciu ai mai mult de lucru și totul începe să reintre în normal, puțin câte puțin, reușești să termini sarcinile la timp și să faci față provocările. Posibil să primești astăzi un buget pe care trebuie să îl administrezi în următoarea perioadă, ceri o mărire salarială sau cauți metode noi de a-ți suplimenta veniturile.

Gemeni

Te preocupă astăzi relația sentimentală sau o situație care are legătură cu copiii, dacă ești părinte. Încerci să le rezolvi fără să aibă loc dispute. La serviciu, este favorizată reorganizarea activității și regândirea unui proiect profesional.

Rac

Contextul astral de astăzi te invită să rezolvi chestiuni administrative sau gospodărești. Posibil din cauza acestora să intri în conflict cu partenerul, pentru că aveți mentalități diferite. În ultima perioadă au tot existat disensiuni și nu ați reușit să fiți pe aceeași lungime de undă. Prin urmare, ar trebui să căutați o cale comună.

Leu

Deși Luna traversează sectorul asociat comunicării și ar trebui să încerci să le rezolvi prin comunicare și diplomația care te caracterizează, astăzi vei fi tentată să intri în conflict cu toată lumea, începînd de la membrii familiei, colegi și cei cu care ai în derulare proiecte. La serviciu se întâmplă ceva care dă peste cap programul, nu se mai poate ține o ședință sau aparatura nu mai merge.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță cheltuieli neprevăzute. Posibil partenerul să fie cel care va susține astăzi cheltuielile apărute. În partea a doua a zilei, încerci să faci un plan pe termen lung și cântărești foarte bine oportunitățile de dezvoltare profesională.

Balanță

Astăzi ai parte de prezența Lunii în semnul tău zodiacal, așa că ar trebui să fii interesată de felul cum relaționezi cu cei din jur. Posibil în partea a doua a zilei să intri în conflict cu membrii familiei și ești sfătuită de către astre să încerci să gestionezi criza apărută și să aplanezi un conflict. Posibil motivul să fie plănuirea unei călătorii, susținerea unui examen, obținerea unui atestat sau rezolvarea unor chestiuni administrative la o instituție publică.

Scorpion

Ești astăzi mai retrasă și preferi să-ți petreci timpul departe de toată agitația cotidiană pentru că nu te afli în cea mai bună formă. Gândurile tale se îndreaptă spre faptul că trebuie să elimini ceva din viața ta care nu mai funcționează și te oprește să mergi înainte.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări în principal pentru proiectele pe care le ai în derulare și pentru planurile de viitor. Decizi să renunți la unele parteneriate pentru că realizezi că strategia financiară pe care ai aplicat-o, nu a fost realistă și acum necesită o corecție.

Capricorn

Luna traversează astăzi sectorul asociat carierei, străinătății, instituțiilor publice și relației cu șefii. Așadar, este posibil să primești vești din străinătate, de la foști colegi sau de dimineață să fii nevoită să rezolvi o chestiune administrativă sau financiară la una dintre instituțiile publice sau financiare. Posibil să intri în conflicte cu șefii din cauza sarcinilor și activităților de la locul de muncă și a faptului că în ultimile trei luni nu se mai face o delimitare între programul de lucru si timpul personal.

Vărsător

Posibil să primești astăzi o sumă de bani de la cineva aflat în străinătate și astfel decizi să rezervi o minivacanță. Totodată, în planul sentimental, ai putea să apelezi la trucuri romantice pentru a ieși din rutina instalată în cuplu în ultima perioadă.

Pești

Posibil astăzi să intervină dispute între tine și partenerul de viață din cauza treburilor casnice sau a unor probleme de natură financiară. Nu te lăsa afectată de toate acestea și încearcă să rezolvi totul cu calm și diplomație!

Abi îl ataca pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31

 

 

 

 

related posts