Horoscop zilnic 2 iunie 2022. Gemenii primesc un cadou sub formă de bani, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 2 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Partenerul te susține, astăzi, într-o chestiune, care are legătură cu casa, patrimoniul, administrarea unui imobil, posibil al părinților și-ți aduce soluții, pe care până acum nu le-ai văzut. Nu este totuși o zi bună pentru negocieri sau tranzacții imobiliare, pentru că ai putea pierde niște sume importante de bani, în urma unei negocieri.

 

Taur

 

Sectorul comunicării este traversat de către Lună, care face un aspect favorabil cu Venus, guvernatorul tău, din casa personalității. Deși ai tendința permanentă, pe parcursul zilei, să rănești sau să critici, reușești, de fiecare dată să te oprești la momentul potrivit, datorită micului benefic, pentru a nu strica niște relații.

 

Gemeni

 

Astăzi, primești un cadou sub formă de bani, de la cineva din străinătate, un prieten, care-ți face o surpriză neașteptată. Ești tentată să folosești banii pentru a-ți achita o datorie, însă, te răzgândești în ultimul moment și-ți achiziționezi online niște produse vestimentare.

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să te simți mai sensibilă decât de obicei și orice cuvânt nelalocul lui să te afecteze, să ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Norocul tău este că un prieten apropiat îți explică niște situații și reusești să te liniștești până la finalul zilei.

 

Leu

 

Sectorul subconștientului, trecutului, introspecției și frământărilor interioare se activează astăzi și ai nevoie de mai mult timp să-l petreci cu tine, să reflectezi, așa că ai niște dialoguri deschise cu cineva apropiat, care să-ți țină companie și să-ți prezinte și o altă perspectivă.

 

Fecioară

 

Prietenii apropiați îți pregătesc o petrecere și deși intuiești că se întâmplă ceva în jurul tău, nu încerci să afli detații,  ci doar cooperezi cu aspectele astrale și te bucuri de surpriza neașteptată. S-ar putea să organizați rapid și o ieșire în afara orașului.

 

Balanță

 

Cariera este în prim plan astăzi și relația cu șefii sau cu o instituție de unde ai de luat o aprobare. Lucrurile se rezolvă neașteptat, și-n planul profesional, și-n cel personal, așa că te poți felicita pentru realizare. În partea a doua a zilei, s-ar putea să discuți și despre semnarea unui contract.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă participarea la un curs de perfecționare, susținerea unui examen, pregătirea pentru o călătorie sau ai dialoguri privind principiile și credințele, sistemul de valori. S-ar putea să ceri niște sfaturi unor persoane cu mai multă experiență profesională, pentru a lua niște decizii în carieră.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară a familiei. Posibil să afli și niște vești, care să nu te bucure prea mult, pentru că ai parte de cheltuieli neprevăzute. Și deplasările s-ar putea să fie presărate cu obstacole, iar negocierile să nu fie toate în favoarea ta. În planul sentimental, ai parte de o seara romantică alături de partener.

 

Capricorn

 

Sectorul relațiilor este activat, astăzi, de Luna care face un aspect incitant cu sectorul sentimental. Dacă nu ai cunoscut, de curând, pe cineva de care să te simți atrasă, astăzi fii atentă în jurul tău, pentru că s-ar putea să ai parte de o surpriză!

 

Vărsător

 

Planul muncii și al sănătății este activat astăzi. S-ar putea să-ți iei un liber să rezolvi o problemă de sănătate, care se acuzitează. Chiar dacă ți se pare că altele sunt mai importante, cineva din familie te convinge și-ți faci niște programări la medic.

 

Pești

 

Astăzi, ai dispoziție de flirt, aventuri romantice și să trăiești viața la cote înalte. Este o zi bună pentru a face sport sau pentru plimbări în aer liber. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi îți dorești să-ți relansezi relația și îi faci o surpriză partenerului.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies