Horoscop zilnic 2 mai 2019. Leii primesc o sumă neașteptată de bani, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de joi, 2 mai 2019.


BERBEC

Îți dai seama că deciziile pe care le iei în ultima vreme nu sunt tocmai cele corecte și că dezamăgești multe persoane fără ca asta să fie intenția ta. Un prieten încearcă să te scoată din starea aceasta și te invită la un eveniment. Acceptă, nu ai nimic de pierdut. 

TAUR

Te simți cumva enervată în această zi? Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece astăzi ești nevoită să iei o decizie importantă pentru viața ta. Ai tot amânat acest lucru în ultima vreme și nu mai poți face asta la nesfârșit. 

GEMENI

Ziua de astăzi este pentru a demara un proiect craetiv, la care te gândești de multă vreme. Vei avea mai multe idei la îndemână dar vei fi nevoit să alegi una și să faci primul pas pentru a o transforma în realitate.  

RAC

Radiezi de fericire, iar starea ta este molipsitoare pentru persoanele din jurul tău. Datorită zâmbetului tau seducător ești în centrul atenției. Este o zi cu adevărat bună pentru tine. Ieși la plimbare, în aer liber, te vei încarcă de energii pozitive. 

LEU

În această zi vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Există posibilitatea să primești și o sumă de bani de la cineva la care nu te aștepți. Primești o invitație la o petrecere sau la un eveniment și ai face bine să nu ratezi ocazia. Poți întâlni o persoană cu adevărat specială.

FECIOARA

Nu vrei să ieși astăzi. Ești foarte legata de căminul tău și tot ceea ce-ți dorești este să stai acasă și să te bucuri de liniște împreună cu familia ta. Este felul în care îți încarci cel mai bine bateriile.

BALANTA

Ai putea fi stresată de ceea ce trebuie să faci, dar acest lucru te va face să te simți mai energică decât de obicei. Ar fi o idee bună dacă ai încerca să lucrezi la ceea ce îți place. În ultima vreme, te-ai tot complacut în tot felul de proiecte care nu te-au entuziasmat prea tare și simți că a sosit momentul să faci ceea ce-ți aduce satisfacții.

SCORPION

Vei avea parte de noi oportunități și unele contracte noi prin intermediul cărora vei reuși să cunoști unele persoane noi. Ai ocazia să vorbești despre asta astăzi cu persoanele pe care le întâlnești într-un loc în care nu te-ai aștepta: în parc, la coafor, la magazin. Se anunță o perioadă minunată în carieră. 

SAGETATOR

În această zi vei avea parte de unele reușite pe plan financiar, așa că vei putea să te răsfeți puțin. Fie că este vorba despre un parfum scump, o rochie pe care ți-o dorești mult, simți că vrei să-ți satisfaci acest mic capriciu.  Întâlnești o persoană ce te va ajuta în viitor să avansezi în cariera ta. 

CAPRICORN

Esti într-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente.  Simți că a sosit momentul să faci puțină curățenie în sufletul tău. Cineva cu totul special îți acordă tot mai multă atenție și te simți măgulită.

VARSATOR

Ai parte de o zi relaxantă și te bucuri de prezența unei persoane dragi. Cineva de departe se gândește la tine și plănuiește să-ți facă o surpriză de proporții. Fie că va apărea pur și simplu la ușa ta sau la serviciu, este clar că te va lăsa cu gura cascată. 

PESTI

Ești atât de optimistă și îți va fi greu să accepți anumite eșecuri. Încearcă să faci o diferență chiar daca aceasta nu poate fi întotdeauna evidentă. Lucrurile vor fi mai simple pentru tine.

related posts