Horoscop zilnic 2 mai 2020. Capricornii primesc vești tulburătoare de departe, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de muncă. Dacă vei fi nevoită să lucrezi pentru serviciu, vei face totul foarte ușor, dacă nu, tot îți vei găsi de lucru acasa să pui în ordine ceva ce ți se pare că nu va fi la locul lui.

Taur

Astăzi ai dispoziție de relaxare, de a sta la soare în curte sau grădină sau să petreci timpul cu copiii într-un mod plăcut. Totodată, gândul îți va fi și la sfera profesională, unde-ți vine o idee de proiect pentru vara aceasta.

Gemeni

Astăzi, ești foarte activă în chestiunile gospodărești. Poate și pentru că Luna, care dă tendința zilei, se află în harnica Fecioară, în sectorul vieții de familie. Așa că, rezolvi probleme administrative, mergi la shopping și faci curățenie în dulapuri, cămări sau balcon.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță niște deplasări pentru a-ți ajuta părinții. Poate le faci niște cumpărături sau îi ajuți la chestiunile gospodărești. Oricare ar fi situația, ești bucuroasă să poți fii de folos.

Leu

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să cheltui mai mult decât ai. Vrei să îi faci o surpriză partenerului de cuplu, așa că apelezi la cardurile de credit sau la economii pentru a-i cumpăra ceva ce își dorește de mai mult timp.

Fecioară

Astăzi, cu Luna în zodia ta, ai dispoziție de muncă, pentru rezolvarea problemelor administrative, ești organizată și în slujba tuturor. Acasă faci curat peste tot, faci ordine și arunci tot ce nu mai ai nevoie. 

Balanță

Nu prea te simți astăzi în apele tale. Poate și pentru că Luna îți traversează casa izolării și a frământărilor interioare. Te-a dat peste cap o situație întâmplată în sfera sentimentală și acum cauți răspunsuri.

Scorpion

Posibil să ți se propună astăzi o colaborare. Așa că, analizează și vezi dacă ai timp să te implici. Nu de alta, dar ai putea să-ți mărești veniturile și ar fi păcat să ratezi oportunitatea.

Săgetător

În prima parte a zilei ar fi indicat să te ocupi de problemele importante care privesc sfera profesională. Chiar dacă este zi liberă, poți să-ți rezervi timp pentru a face un plan pe termen lung. Este spre binele tău să încerci să te implici în cât mai multe proiecte.

Capricorn

Primești vești de la cineva din străinătate cu care nu ai mai ținut legătura mult timp. Ești încântată că te-a căutat și hotărăți împreună, în viitorul apropiat, să vă și vedeți.

Vărsător

Astăzi ai niște dialoguri mai agresive cu partenerului de viață, care privesc banii și cheltuielile casei. Ai grijă, că tinzi să duci dialogul spre o adevărată ceartă și nu vei obține nimic bun cu această atitudine!

Pești

Partenerul îți face o surpriză. Poate sărbătoriți ceva important pentru voi. Te răsfață astăzi: primești un buchet cu flori și comandă mâncare. Tu trebuie doar să cooperezi cu aspectele și să te simți bine.

Pe protvplus.ro puteti vedea toate emisiunile preferate

related posts