Horoscop zilnic 2 mai 2021. Berbecii au parte de experiențe emoționale intense, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 2 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce experiențe emoționale intense. Ești mai sensibilă la nevoile celorlalți și ești dispusă să îi asculți și să îi susții moral. Luna, guvernatorul sectorului vieții familiei, face un aspect de cooperare cu Neptun din casa universului interior, așa că este o zi bună de reculegere, meditație, conectarea la spiritualitate și de a petrece timpul cu persoanele importante din viața ta.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, casa spiritualității și a filosofiei de viață și ai putea avea niște revelații legate de direcția pe care vrei să o urmezi în viață. Posibil să iei niște decizii importante în planul personal, care vizează și relația de cuplu sau implicarea într-o nouă relație.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce cadouri surpriză și o preocupare pentru a lua legătura cu prietenii și rudele cu care nu te poți întâlni. Este o zi favorabilă meditației și dai dovadă de sensibilitate și înțelegere în relațiile cu ceilalți. Deși este posibil să ai momente în care să ai tendințe de dominare și să-ți impui părerile, vei reuși să le gestionezi, în așa fel încât să nu strici relațiile cu unii membri ai familiei.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce relații bune cu partenerul de cuplu. Este posibil să te afli într-o minivacanță împreună cu un grup de prieteni. Îți dorești mult să socializezi și să îți reiei viața socială. Dacă ești singură, te caută cineva din grupul de prieteni și în scurt timp, poți să începi o nouă relație.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi plină, pe care o vei petrece în compania familiei. Posibil să ai musafiri la masa și chiar dacă nu veți putea să fiți toți prezenți, mijloacele moderne de comunicare vă vor ajuta să luați legătura unii cu alții.

 

Fecioară

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul sentimental și al copiilor, al distracției și relaxarii. Nu-ți rămâne decât să cooperezi cu aspectele astrale și să te simți bine alături de cei dragi. În partea a doua a zilei, vei sta mai mult pe telefoane cu prietenii sau cu rudele aflate în afara țării.

 

Balanță

 

Dacă în prima parte a zilei îți vei petrece timpul cu familia, în cea de-a doua, vei avea surprize de la prieteni sau primești o invitație de a merge într-o vizită. Oricare ar fi situația, vei avea oameni dragi lângă tine, îți vei exprima sentimentele și recunoștința că poți fi alături de aceștia.

 

Scorpion 

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de a lua legătura cu prieteni, rude și colegi de serviciu. Stai mult la telefon, împărtășești impresii, afli vești și informații din viața acestora și primești multe cadouri de la familie.

 

Săgetător

 

Astăzi, întâlnirea cu familia îți va aduce bună dispoziție și conversații plăcute cu unul dintre membrii familiei cu experiență în domeniul profesional în care activezi. Vei obține sfaturi utile, pe care le vei pune în aplicare, pentru că vrei o schimbare majoră în carieră.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, casa identității, și ai momente în care oscilezi de la o stare la alta, de la sensibilitate excesivă la tendințe dominatoare și posesivitate. În planul sentimental ai parte de evenimente neașteptate, care îți vor da viața peste cap.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de solitudine, de interiorizare și de a sta retrasă cu gândurile tale. Chiar dacă vei fi înconjurată de familie și de cei dragi, este ceva ce te nemulțumește și încerci să lași să nu se vadă. Pe cât posibil te bucuri de tot ce este în jurul tău, gândești pozitiv și ai încredere că lucrurile se vor așeza așa cum îți dorești.

 

Pești

 

Simți nevoia de o schimbare de mediu, așa că îți iei familia și mergeți într-o scurtă deplasare în afara orașului, la părinți sau rude, pentru a vă reîncărca bateriile și a vă relaxa în natură. În partea a doua a zilei, primești vești de la prieteni din străinătate.

related posts

Modifică setările cookies