Horoscop zilnic 2 mai 2022. Săgetătorii ar putea începe brusc o relație cu un coleg, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 2 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Venus, micul benefic, în zodia ta, de astăzi, începe o perioadă, de aproape o lună de zile, în care te va preocupa felul cum arăți, cum te îmbraci, vei fi dornică de flirt și cuceriri. Poți fi nerăbdătoare în dragoste și în relațiile sentimentale și te poți îndrăgosti brusc, iar aventura amoroasă să se termine la fel de brusc precum a început.

 

Taur

 

Cu Venus, guvernatoarea ta, începând de astăzi, în zodia Berbec, pe casa frământărilor interioare, trecutului, introspecției, nu vei face decât să-ți stea gândul la o iubire din trecut, care să te răscolească și mai mult decât ești. S-ar putea să fii tentată să începi o relație secretă, departe de ochii lumii, iar dacă ai avut probleme în cuplu, introspecția și meditația ar putea să te ajute să găsești soluții la problemele, care te macină.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul casei iubirii, ajunge în zodia Berbec și până la finalul lunii mai, îți aduce preocupări pentru planurile și proiectele de viitor, pentru relațiile de prietenie și viața socială. Dacă ești singură, îți poți găsi jumătatea prin intermediul prietenilor sau te poți îndrăgosti de cineva din grupul pe care-l frecventezi.

 

Rac

 

Cu Venus, micul benefic, plasat, de astăzi, în casa carierei, ascensiunea profesională este  garantată și nu ar trebui să ratezi oportunitățile, care vin spre tine până la finalul lunii. Primești recunoașterea meritelor și vei vedea acest lucru și-n conturile tale. Din punct de vedere amoros, s-ar putea să te îndrăgostești de un șef sau de o persoană cunoscută prin intermediul activităților profesionale sau într-o călătorie de afaceri, schimb de experiență profesional sau rezolvând o chestiune birocratică.

 

Leu


Cu Venus, micul benefic, traversând de astăzi, zodia Berbec, respectiv sectorul studiilor, preocupărilor de natură intelectuală, activității editoriale, schimburilor de experiență profesională, vei fi determinată să înveți lucruri noi de la persoane cu mai multă experiență ca tine. Îți poți lărgi orizontul cunoașterii și prin călătorii. Vei observa o dorință mare de a pleca în călătorii, în aventură, să cunoști alte culturi și oameni noi.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii, Venus, micul benefic, îți traversează zodia Berbec, respectiv sectorul intereselor materiale, a resurselor deținute la comun cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, dar și sectorul asociat intimității, încrederii reciproce și transformărilor profunde. Așadar, urmează o perioadă activă în planul financiar, dar și-n sfera intimă/relațională.

 

Balanță

 

Cu Venus, guvernatoarea ta, începând de astăzi, prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul relațiilor și căsătoriei, te va preocupa îmbunătățirea relațiilor cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să te arunci cu capul înainte într-o relație, să simți focul pasiunii și să nu mai ții cont de nimic, să te trezești brusc într-o relație.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv casa muncii și sănătății și până la finalul lunii îți poate aduce îmbunătățirea relațiilor de muncă, a activităților curente. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești de unul dintre colegi, de cineva cu care desfășori activități profesionale sau de o persoană cunoscută prin intermediul serviciului. Totul se poate derula rapid, încât nici nu-ți vei da seama, când te vei trezi într-o relație.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Berbec, respectiv în sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Cum Venus este guvernatoarea casei muncii, s-ar putea să începi, brusc și neașteptat, o relație cu un coleg, însă nu va fi o relație stabilă. Pasiunea se poate aprinde brusc și la fel de brusc să se și termine.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Berbec, respectiv sectorul familiei. Urmează o perioadă, în care vei fi înclinată să-ți petreci timpul cu cei dragi, cu familia, cu părinții, pentru a-ți încărca bateriile și a simți acea singuranță emoțională de care ai nevoie.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Berbec, zodie pe care o va traversa până pe 28 mai, prin sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, negocierilor. Așadar, urmează o perioadă favorabilă învățării unor lucruri noi, poți să negociezi un contract, poți impresiona prin ideile tale și poți cuceri o persoană prin cunoștințele tale. Totodată, dacă ești singură, cauți o persoană cu care să împărtășești aceleași idealuri.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Berbec, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale, semn că urmează o perioadă favorabilă negocierilor și îmbunătățirii situației financiare. Vei avea parte de reușite financiare, dacă ai știut să te pui în valoare cât Venus ți-a traversat casa personalității.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies