Horoscop zilnic 2 martie 2019. Racii primesc un cadou interesant, Balanțele au parte de întâlniri romantice


Află ce îţi rezervă astrele astăzi, 2 martie 2019. 


BERBEC

Ai pretenția ca cineva drag să-ți sară în ajutor, iar acea persoană de la care tu ai pretenții este ocupată astăzi.  Vei învața să te descurci și singur în unele situații. Îți faci planuri pentru ziua următoare.

 

TAUR

Ești foarte grăbit, iar asta te face să nu reușești să îți termini planurile pe care ți le-ai propus. Încearcă să fii atent și la modul în care comunici cu cei dragi, pentru că acești pot înțelege greșit unele aspecte. Află care sunt nemulțumirile partenerului de viață.

 

GEMENI

Eești obligat să ieși din zona de confort și să îți dorești să faci anumite schimbări. Ești atenționat de către persoana iubită să îți schimbi comortamentul. Reușești să faci planuri pentru mâine.

 

RAC

Cineva din familie îți oferă un cadou de care te bucuri cu adevărat. Acest gest te va face să iei o decizie pe termen lung. Tot astăzi afli de la un prieten mai vechi că urmează să primești o vizită. 

 

LEU

Există posibilitatea să ai parte de o trădare. Un prieten apropiat te dezamăgește și nu îți pică foarte bine. Vrei să înțelegi ce anume trebuie să faci pentru a câștiga simpatia unui membru al familiei. Ai parte de surprize neașteptate.

 

FECIOARĂ

Vrei să îți recucerești partenerul de lângă tine și te gândești la tot felul de variante. Ai momente în care tu vezi lucrurile ușor diferit de cei din jurul tău, iar asta nu e întotdeauna bine. Șeful te stresează și astăzi, în ziua ta liberă.

 

BALANȚĂ

Astăzi ai parte de o întâlnire romantică cu o persoană pe care abia cunoscut-o. Ești în culmea fericirii și radiezi, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Cineva din familie îți cere o favoare pe seară.

 

SCORPION

Suni un prieten care ți-e apropiat și vă faceți planuri împreună. Nu te aștepta să iasă și bine. Apar cheltuieli neprevăzute pentru locuința ta. 

 

SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți puțin singur astăzi. Persoana iubită îș face alte planuri, iar tu nu ești implicat. Te ocupi de rezolvarea altor probleme și îți mai ușurezi munca pe care o ai de ceva vreme pe lista de "to do".

 

CAPRICORN

Vei avea o zi interesantă, cadouri care te vor bucura și zâmbete din partea unei persoane pe care o placi de ceva vreme. Organizezi o mică excursie alături de prieteni. Cineva renunță în ultima clipă și vă schimbă planurile. Te ocupi de locuință și îngrijirea grădinii.

 

VĂRSĂTOR

Apar multe sarcini în familie, ești foarte aglomerat și nu ai chef de reproșurile ceor dragi. În timpul zilei te gândești foarte mult dacă este momentul să îți schimbi locuința/sau să te muți din chiria în care ai stat o vreme.

 

PEȘTI

Ai mare încredere în intuiția ta. Vei demonstra că ai dreptate în privința unei persoane pe care nu o ai la suflet. Cineva apropiat suferă, vei reuși să îi alini durerea. Concentrează-te și pe nevoile tale!

related posts

Modifică setările cookies