Horoscop zilnic 2 martie 2021. Taurii primesc tratament pentru problema medicală, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 2 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi este favorabil negocierilor sau încheierii de contracte, mai ales că vei avea un avantaj, vei afla niște informații utile, care te vor ajuta cum să te poziționezi. În sfera relațională, este o zi bună să-ți exprimi sentimentele față de perechea ta.

 

Taur

 

Contextul astral al primei părți din zi te ajută să-ți rezolvi niște chestiuni, care au legătură cu sănătatea. Îți faci niște analize și investigații medicale și primești un tratament bun. Posibil și la locul de muncă să-ți ajuți un coleg într-o problemă și să preiei din sarcinile acestuia. 

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți exprimi sentimentele, să faci declarații, să petreci timpul cu persoanele dragi tie. În sfera sentimentală, ai șanse să abordezi pe cineva care-ți place de ceva timp și pe care nu ai avut curajul până acum să-l abordezi.

 

Rac

 

Posibil astăzi să-ți iei o zi liberă pentru a rezolva unele chestiunile ale casei sau niște probleme apărute cu spațiul de locuit, să repari ceva în casă, să chemi un meșter sau pur și simplu vrei să stai acasă, să nu faci nimic, să te relaxezi, să citești și să faci ce-ți place.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi favorabilă negocierilor financiare. Dai dovadă de diplomație și felul cum vei comunica, îi va aduce câștig de cauză într-o negociere, un contact sau un parteneriat de afaceri. 

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o sumă de bani, poate primești salariul mai devreme sau banii dintr-o colaborare. Ești fericită că scapi mai repede de plata utilităților și calculezi bugetul pentru următoarea lună. Ai planuri să mergi săptămâna aceasta la shopping.

 

Balanță

 

Dacă vrei să cucerești pe cineva de la locul de muncă sau pe care l-ai cunoscut prin intermediul serviciului, astăzi este o zi favorabilă declarațiilor, gesturilor care ar putea să îl impresioneze și să te vadă cu alți ochi. Luna îți traversează zodia, și creativitatea este la cote maxime. 

 

Scorpion

 

Astăzi, ai nevoie de mai multă odihnă, pentru că te simți fără energie și cu o stare emoțională amplificată. Ești mult mai sensibilă decât de obicei și încerci să rezolvi niște chestiuni care te frământă în sfera sentimentală.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi favorabilă dialogurilor cu prietenii, cu persoanele apropiate cu care desfășori proiecte. Subiectele abordate pot avea legătură cu casa, spațiul de locuit sau o renovare. Ceri păreri, te informezi de prețuri și analizezi variante.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te scoate în evindență, te afirmi, ai dialoguri cu șefii, le propui teme de proiecte, poți susține un discurs și îți dorești să obții notorietate, să fii apreciată pentru munca depusă. În ce privește viața de familie, îți dorești să găsești un echilibru între carieră și petrecerea timpului cu cei dragi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te ajută să iei niște decizii într-o chestiune personală, care ține de principiile și convingerile tale de viață. Ai avut timp să analizezi acțiunile celor din viața ta personală, de la serviciu, prietenilor, și ai ajuns la unele concluzii.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul financiar, în special pentru banii pe care îi câștigă partenerul de cuplu sau banii pe care îi aveți la comun, deoarece ai niște idei și ai vrea să faci niște investiții. Acum rămâne să vezi dacă și partenerul este de acord cu aceste idei.

Cannoli - Dulcele pe care fetele îl adora

related posts

Modifică setările cookies