Horoscop zilnic 2 martie 2022. Peștii au satisfacții profesionale și personale pe tot parcursul zilei, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 2 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care te invită la un bilanț, la o analiză/introspecție privind planurile tale. Emoțiile și trăirile vor fi amplificate și din cauza formării fenomenului astral în sectorul frământărilor interioare și subconștientului.

 

Taur

 

Astăzi are loc Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul vieții sociale, prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să te asociezi sau să te implici într-un proiect nou, de pe urma căruia vei obține venituri însemnate. Totodată, poți începe un capitol privind apartenența la un nou grup.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care anunță noi începuturi în planul profesional, al imaginii și statutului personal. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, așa că, așteaptă-te la discuții importante cu partenerul de cuplu!

 

Rac

 

Sectorul pregătirii profesionale, a schimburilor de experiență, studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere și a principiilor de viață, anunță, astăzi, Luna Nouă din zodia Pești, care va dinamiza domeniile enumerate. Jupiter, marele benefic, face parte din configurația astrală, așa că nu rata oportunitățile profesionale care vin spre tine!

 

Leu

 

Luna Nouă din zodia Pești, care se formează, astăzi, în sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane, dar și sectorul intimității și transformărilor profunde aduce noi etape privind administrarea banilor, dar și dialoguri despre evoluția  relației de cuplu.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor și deschide noi etape de viață. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, așa că s-ar putea să iei niște decizii importante în planul vieții de familie, privind întemeierea unei familii/ o căsătorie.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul muncii și sănătății și care aduce noi începuturi în relațiile profesionale, activitatea de la locul de muncă, dar și privind starea sănătății. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, așa că, s-ar putea să primești un pont sau o informație legată de un job, să trimiți un CV și să fii acceptată imediat. În ce privește starea de sănătate, aceasta se poate îmbunătăți.


Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Pești, care marchează noi începuturi în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, creativității, valorificării unui talent, a relației cu copiii. Jupiter face parte din contextul astral, așa că apar oportunități în viața sentimentală, vești despre apariția sau succesul unui copil, dacă ești părinte, și ai inspirație într-un proiect de creație.

 

Săgetător


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din Pești, care marchează noi începuturi în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relației cu părinții, patrimoniului sau firmei, dacă ai o activitate pe cont propriu. Din contextul astral face parte și Jupiter, guvernatorul tău și marele benefic, care aduce oportunități și protecție, evenimente venite cu surpriză în sfera financiară, sume de bani cu care te vor ajuta să continui un plan, care are legătură cu familia.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în casa comunicării, gândirii, negocierilor, învățării și relațiilor cu frații și marchează noi începuturi în aceste domenii. Posibil să ai noroc la unele informații, care te vor ajuta în activitatea  profesională, pentru că din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic.

 

Vărsător


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Fenomenul astral marchează noi începuturi și pentru că Jupiter, marele benefic, face parte din contextul astral, fii atentă la oportunitățile profesionale, care pot veni prin intermediul prietenilor!

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Pești, așa că vei fi vedeta zilei, pentru că se formează în semnul nașterii tale. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul tău și guvernatorul sectorului profesional și contextul astral aduce noi începuturi, dar și oportunități, investirea într-o funcție, conducerea unei echipe. Vei avea satisfacții profesionale și personale pe tot parcursul zilei.

related posts

Modifică setările cookies