Horoscop zilnic 2 noiembrie 2019. Berbecii recuperează o sumă de bani, ce se întâmplă cu Balanțele


Vezi ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 noiembrie 2019.


Horoscop realizat de Laura Ianculescu!

 

Berbec

Astăzi, recuperezi o sumă de bani, care vine neașteptat și fugi repede la cumpărături sau ieși în oraș cu prietenii. Posibil să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, care își dorește să stea acasă și să nu iasă, sătul de agitația cotidiană.

 

Taur

Se anunță o zi plină, mai ales că vei onora câteva invitații la evenimente culturale, spectacole sau o petrecere. Nu ești în cele mai bune toane, însă partenerul va avea grijă să te binedispună și să te facă să te simți bine. Nu vei regreta că ai ieșit din casa.

Citește și Horoscopul lunii noiembrie 2019. Succes financiar pentru Berbeci, ce se întâmplă cu Racii

Gemeni

Vei fi nevoită astăzi să te învoiești de la serviciu și să faci un drum la un notar pentru a pune în ordine o succesiune și intrarea în posesia unei moșteniri sau să mergi la o instituție bancară, unde ai depus dosar pentru un credit. Norocul tău este că vei întâlni oameni care îți vor rezolva totul repede și eficient.

 

Rac

În relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri ar fi bine ca astăzi sa nu spui chiar tot ce gândești, pentru că riști să fii taxată. Ar fi bine să te folosești de oportunități și să negociezi un contract pe termen lung.

 

Leu

Ar fi bine să știi că astăzi se anunță o zi dificilă la locul de muncă, însă cu rezultate satisfăcătoare. Chiar dacă ai impresia că totul iese cu greu, vei avea ajutorul colegilor și nu vei rămâne peste program. Atenție la starea de sănătate! Te paște o răceală.

 

Fecioară

Desi esti dezamagită de volumul mare de lucru de la locul de muncă, nu lăsa ca acest lucru să îți afecteze planul amoros și caută soluții de relaxare împreună cu partenerul. Pregătește o cină romantică sau organizează o seară împreună cu prietenii.

 

Balanță

Deși astăzi se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, vei fi preocupată să rezolvi o serie de chestiuni administrative ale locuinței. Totodată, un părinte poate avea nevoie de ajutor și vei fi nevoită să îi faci o vizită.

 

Scorpion

Astăzi, vei avea nevoie de ajutorul partenerului pentru a putea rezolva un eveniment neașteptat care apare în familie. Posibil să fie nevoie să plecați la cumpărături să achiziționați un electrocasnic care s-a defectat și care nu mai merge reparat.

 

Săgetător

Dacă astepți astăzi o sumă de bani, este posibil să apară niște amânări sau blocaje și să fii nevoită să apelezi la conturile de economii sau la cardurile de credit. Ar trebui să fii mai atentă cu cumpărăturile și o perioadă să iei doar ceea ce ai neapărat nevoie pentru a nu mai ajunge în situația aceasta.

 

Capricorn

Se anunță o zi în care ești vedetă: la serviciu, acasă și în grupul de prieteni. Îți faci planuri pe termen lung, ești determinată să îți atingi obiectivele, iar oamenii se pot baza pe tine, că duci totul la capăt cu succes.

 

Vărsător

Astăzi, se anunță o zi în care nu prea ești în apele tale. Ești mai sensibilă că de obicei și nimic nu îți convine. Ai sta izolată de toată agitația cotidiană, cu gândurile tale. Astrele te îndeamnă totuși să profiți de această stare și să-ti faci un bilanț în sectorul profesional, iar deciziile să le iei în a doua parte a lunii.

 

Pești

Ai ocazia să organizezi o excursie cu prietenii sau la serviciu șefii vă propun un teambuilding pentru perioada următoare. Te simți plină de energie și cei din jur îți apreciază ideile. Pe seară este posibil să întri în conflict cu o prietenă care te-a dezamăgit.related posts