Horoscop zilnic 2 noiembrie 2021. Capricornii primesc o mărire salarială și o nouă funcție, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 2 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna traversează zodia Balanței, respectiv casa asociată relațiilor și parteneriatelor. Este un moment bun pentru a face planuri de viitor cu partenerul de cuplu, planuri care privesc o plecare, o vacanță sau o excursie. Încerci să te apropii mai mult de persoana iubită din punct de vedere emoțional.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la armonie în relațiile cu colegii de serviciu. Dacă ți se fac niște propuneri profesionale, ai impresia că nu ești pregătită pentru o schimbare. În partea a doua a zilei, în urma unui dialog cu șefii, obții o aprobare importantă pentru demararea unui proiect.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză în planul sentimental, pentru că revine cineva din trecutul tău. Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să fii prudentă, pentru că ai tendința să intri în dispute cu cineva cu autoritate. La serviciu, îți asumi mai multe responsabilități decât poți duce.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru viața de familie, pentru spațiul de locuit. Posibil să fii nevoită să repari ceva, să chemi un meșter și dacă lucrezi de acasă să încerci să le îmbini pe toate, să fii prezentă și la serviciu, dar să te ocupi și de chestiunile urgente ale casei.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, care-ți poate crea neplăceri relaționale. Din dorința de a reechilibra balanța, că tot se află Luna în zodia Balanței, este posibil să strici mai rău lucrurile, să intri în conflicte, iar cei cu care interacționezi să nu reacționeze tocmai bine, deși tu ești bine intenționată.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să te bazezi pe partenerul de viață atunci când vine vorba de finanțe. La serviciu, abordezi șefii privind salarizarea, un bonus sau o primă pentru o activitate pe care ai desfășurat-o în afara orelor de program și a sarcinilor curente. În partea a doua a zilei, faci cumpărături pentru casă.

 

Balanță

 

Cu Luna în semnul nașterii tale și cu Venus, guvernatorul tău, prin casa comunicării, negocierilor și deplasărilor, te pui în valoare și găsești resursele necesare pentru a te afirma. Interacțiunea cu ceilalți îți poate aduce vești și informații prețioase. Totodată, ai noroc în susținerea unui examen, lucrare, proiect, în negocieri și în micile deplasări, pentru rezolvarea unor chestiuni administrative.

 

Scorpion

 

Astăzi stai izolată, îți dorești să lucrezi în liniște, departe de agitația care este de obicei, pentru că ai nevoie să te reechilibrezi. Luna îți traversează sectorul subconștientului și meditației și apar momente în care ai nevoie de introspecție pentru a lua niște decizii. Posibil să ai și o revelație și să începi să lucrezi, în secret, la un proiect.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi, cu Luna care-ți traversează sectorul prietenilor, îți aduce preocupări pentru rezolvarea unor aspecte, care au legătură cu sectorul financiar și cu banii pe care ți-i datorează un prieten. Ai tot amânat un dialog cu acesta, însă acum încerci să lămurești lucrurile. În altă ordine de idei, ai grijă, dacă cineva din anturajul tău îți face o propunere de asociere, pentru că nu este ce pare a fi la prima vedere!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu șefii legate de sarcinile pe care le ai în sectorul profesional. Posibil să ți se dea sarcini în plus sau să preiei sarcinile unui coleg. Schimbarea vine și cu o mărire salarială și o altă funcție, pe care le accepți fără să stai prea mult pe gânduri. Situația financiară devine tot mai stabilă.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi favorabilă dezbaterilor și dialogurilor privind principiile, mentalitățile, prefecționarea profesională sau o recalificare. Ai planuri mari de viitor și începi să ceri sfaturi de la cei cu mai multă experiență, să înveți lucruri noi. Totodată, faci niște analize pe baza datelor pe care le deții, însă nu iei decizii momentan. Mercur te ajută în comunicare și gândire și-ți dă răbdare să asculți mai multe opinii.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri și consultări cu partenerul de cuplu privind banii pe care îi dețineți. Totodată, s-ar putea să-ți dorești să faci o schimbare importantă în viața ta și mai ales în relațiile intime. Dacă ești singură, apar surprize în planul amoros.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Sarmale 2021

related posts

Modifică setările cookies