Horoscop zilnic 2 noiembrie 2022. Leii fac planuri de viitor cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Luna traversează astăzi sectorul asociat proiectelor de viitor, vieții sociale și relațiilor de prietenie, așa că ești impulsionată să lucrezi pentru a-ți atinge un obiectiv. De asemenea, ai susținere de la prieteni și aspectul armonios pe care îl formează cu Marte din zodia Gemeni, îți aduce vești bune, care te animă să investești în planurile tale.

 

Taur

 

Cu Luna în tranzit prin casa carierei, în aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, ai susținere din partea astrelor într-un proiect profesional, care-ți poate aduce beneficii financiare însemnate. Așadar, astăzi vin oportunități de a realiza câștiguri din activități extraprofesionale sau proiecte noi pe care ți le propun șefii.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor și filosofiei de viață, și formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității. Așadar, ai susținere din partea astrelor în toate demersurile tale, care implică susținerea unui proiect, examen, participarea la un seminar sau plecarea într-o călătorie. Ai un randament intelectual ridicat și lucrurile evoluează într-o direcție favorabilă pentru tine.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa intereselor financiare, a transformărilor profunde, intimității și relațiilor apropiate, și formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Gemeni. Prin urmare, ai o revelație sau găsești soluții, împreună cu partenerul de cuplu, pentru a vă reechilibra din punct de vedere relațional. Chiar dacă mai aveți de lucrat la relație, sunteți pe drumul cel bun.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, este o zi favorabilă pentru a face planuri de viitor cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități.

 

Fecioară


Astăzi cu Luna în tranzit prin casa muncii, în aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și relațiilor cu superiorii, s-ar putea să ai un randament ridicat, mai ales dacă superiorii te solicită în mai multe activități. Vei face cu brio față presiunii și provocărilor.


Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și creativității, așa că prioritățile tale vor fi petrecerea timpului cu partenerul, copiii sau persoanele apropiate. Aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Marte, planeta acțiunii, te impulsionează să programezi o ieșire în aer liber, poate un minisejur. Dacă ești singură, ai toate șansele să ieși la o întâlnire.

 

Scorpion

 

Luna traversează astăzi casa familiei și spațiului de locuit, părinților și patrimoniului și formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău, din casa intereselor financiare. Posibil să-ți faci socoteli legate de casă, de achiziționarea unor obiecte de o valoare mai mare, la care va contribui și familia. De asemenea, este o zi în care te bucuri, în tihnă, de petrecerea timpului alături de familie.


Săgetător

 

Astăzi, Luna în tranzit prin casa comunicării și gândirii formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Prin urmare, contextul astral te ajută să interacționezi mai bine cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi. Profită de acest aspect pentru a discuta subiecte mai sensibile!

 

Capricorn

 

Astăzi Luna îți guvernează casa banilor și te va preocupa administrarea sumelor pe care le deții sau faci niște socoteli pe termen scurt, cu ce ai de cumpărat sau returnat datorii. Pentru că se formează un aspect armonios între Lună și Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, este posibil să vină niște oportunități financiare prin intermediul serviciului.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității și formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul iubirii și aventurilor romantice. Așadar, ai energie și impulsul de a investi în relația sentimentală. Posibil să organizezi o petrecere sau o ieșire cu partenerul, prietenii sau persoanele dragi. Dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, pentru că sunt șanse să cunoști pe cineva!

 

Pești

 

Cu Luna în tranzit prin casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului s-ar putea să nu ai dispoziție de socializare. Aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Marte, planeta acțiunii, din casa familiei, te ajută să rezolvi anumite chestiuni legate de casă și spațiul de locuit. De asemenea, dialogul cu cineva din familie ar putea să te ajute să găsești soluții la o problemă personală.

related posts

Modifică setările cookies