Horoscop zilnic 2 octombrie 2021. Peștii fac o pasiune neașteptată pentru cineva de la serviciu, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de relaxare și de petrecere a timpului cu persoana iubită. Dacă ești singură, este posibil să-ți propui să cucerești o persoană care te atrage, cunoscută de curând, însă dacă ești prea insistentă, riști să obții efectul invers celui pe care-l aștepți.

 

Taur

 

Prezența planetelor din zodia Balanței, respectiv prin casa muncii, încurajează deschiderea către alții, asocieri, parteneriate și relații bune cu cei cu care desfășori activități. În planul sentimental, ai o mică nemulțumire, pentru că îți dorești să duci relația într-o zonă mai profundă și nu găsești aceeași deschidere din partea partenerului.

 

Gemeni

 

Nu prea ești în apele tale, iar starea prin care treci are legătură cu locul de muncă, cu un conflict pe care l-ai avut cu un coleg. Totodată, ai și o nemulțumire legată de relația cu partenerul de cuplu, cu care nu mai ești pe aceeași lungime de undă. Apar tot mai multe divergențe între voi din cauza mentalităților diferite.

 

Rac

 

Astăzi, îți vin niște bani cu care rezolvi unele chestiuni gospodărești sau poate achiziționezi ceva pentru casă. Atenție la relațiile cu prietenii, pentru că este posibil cineva din anturajul tău să întreacă măsura și să nu reacționezi prea bine! Evită întâlniri cu persoane cu care nu rezonezi!

 

Leu

 

Deși este o zi de weekend, ai parte de stres și agitație emoțională, pe fondul unor evenimente petrecute la serviciu, în relațiile cu șefii. Starea ta poate duce la conflicte verbale cu toți cei cu care intri astăzi în contact. Stai departe de dispute și folosește constructiv energia lui Marte de pe casa comunicării! Încearcă să redirecționezi această energie spre studiu personal.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să se acutizeze niște afecțiuni mai vechi și va fi nevoie să mergi la consultații și  investigații medicale. O situație care apare neprevăzut la locul de muncă ar putea să-ți strice planurile din următoarele zile. În partea a doua a zilei, pleci la cumpărături și ai tendința să cheltui mai mult decât bugetul stabilit.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru organizarea unei petreceri surpriză unui prieten. Totodată, dacă ți se fac propuneri de a te lansa într-o afacere cu unul dintre prieteni, ai grijă la sumele pe care trebuie să le investești, pentru că s-ar putea să nu le poți recupera. Relația cu partenerul de cuplu trece printr-un blocaj.

 

Scorpion


Se pare că, astăzi, apar unele neplăceri cu locuința și va trebui să le rezolvi rapid. Totodată, s-ar putea ca partenerul de cuplu să nu fie în cea mai bună stare și să intrați ușor în conflicte din cauza situațiilor neprevăzute apărute în locuință. Dacă ești singură și încă suferi după o despărțire, te-ar ajuta mult ieșirea cu un grup de prieteni decât să stai izolată în casă.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să amâni unele deplasări pentru a rezolva niște chestiuni personale ale partenerului. Totodată, există posibilitatea să afli niște secrete legate de o persoană de la locul de muncă cu care ai intrat într-o relație sau pe care ai cunoscut-o într-un context profesional.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru investiții. Ești tentată să investești într-un proiect fără să analizezi înainte ce presupune. S-ar putea, în prima parte a zilei, să ai o întâlnire și să ți se facă o ofertă de job. Rămâne să te gândești, să vezi dacă te avantajează și pe tine din punct de vedere al programului, pentru că financiar ești mulțumită.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi scoate în evidență anumite diferențe de principii și credințe dintre tine și partener. Totodată, ai prea multe așteptări de la partener sau de la un partener cu care ai vrea să începi o relație. Dacă ești singură, este posibil să rezonezi mai bine cu cineva din străinătate sau de altă cultură.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să faci o pasiune neașteptată pentru cineva de la serviciu, însă, ai grijă că ți se poate complica viața, dacă nu ești pregătită să gestionezi situația! Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să descoperi că viziunile voastre încep să difere și nu este exlus să fii dezamăgită.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România
 

related posts

Modifică setările cookies