Horoscop zilnic 2 octombrie 2022. Taurii clarifică aspecte importante cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 2 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, prin casa muncii, semn că încep să se așeze lucrurile. Nu mai întâmpini blocaje, amânări, iar comunicarea nu mai este defectoasă și poți lua decizii fără să-ți mai fie teamă că te răzgândești sau nu ești sigură pe ce-ți dorești.

 

Taur

 

După trei săptămâni de retrogradare, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, prin casa asociată iubirii, aventurilor romantice, distracției și plăcerilor. Ți-a răscolit viața sentimentală, dar a și rezolvat sau clarificat anumite situații, pentru că ai spus lucrurilor pe nume, și în felul acesta ai avut dialoguri sincere și deschise cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, și te ajută să-ți faci ordine în gânduri, să iei decizii privind viața de familie, spațiul de locuit sau relația cu unii membrii cu care ai avut neînțelegeri. Comunicarea nu mai este defectuoasă și te faci mai bine înțeleasă.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care ți-ai revizuit comunicarea și interacționarea cu ceilalți. Acum Mercur vine să te ajute să finalizezi niște negocieri, dialoguri cu partenerii de afaceri, să închei cu succes un curs, să obții o calificare.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării și negocierilor, revine la mișcarea directă, prin casa banilor, după trei săptămâni, în care te-a ajutat să-ți reorganizezi finanțele. Așadar, acum vei vedea mult mai clar lucrurile și ești mulțumită că ai găsit un echilibru între sumele încasate și cele cheltuite.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, și vei scăpa de problemele de comunicare și confuzia pe care ți-a adus-o timp de trei săptămâni. Dacă ai încercat să-ți stabilești anumite planuri și nu ai reușit, acum este posibil să reușești să te decizi spre ce direcție te îndrepți.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă de trei săptămâni, în care te-a supus la analize și introspecții privind activitatea profesională și direcția pe care s-o urmezi în perioada următoare.

 

Scorpion


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care te-a ajutat să-ți reevaluezi proiectele profesionale. Vei observa că lucrurile se vor mișca mult mai rapid și nu mai întâmpini blocaje, amânări sau comunicare defectuoasă.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care te-a supus la reevaluări, analize și introspecții în planul relațional. Dacă ai reușit să clarifici o situație în cuplu, să spui lucrurilor pe nume, acum totul reintră în normal.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă. Așadar, se încheie revizuirea planurilor, analizelor și introspecției pe care ai avut-o, legate de perfecționarea și schimburile de experiență profesională.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și negocierilor, revine la mișcare directă, după trei săptămâni, în care ți-a adus revizuiri și analize asupra situației financiare, în special a banilor și bunurilor pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă de trei săptămâni, în care ți-ai revizuit și reevaluat relațiile și parteneriatele profesionale. Comunicarea revine la normal și poți relua niște dialoguri sau negocieri, iar de data aceasta se vor finaliza cu un contract.

related posts

Modifică setările cookies