Horoscop zilnic 2 octombrie 2023. Scorpionii află secrete dezamăgitoare din viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 2 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astazi, să intervină unele schimbări în planurile tale financiare. Pe de altă parte, aspectul tensionat, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioară și Neptun din zodia Pești, poate să-ți aducă probleme de comunicare și neînțelegeri la locul de muncă. Ești dezamăgită pentru că afli o serie de informații, de care ar fi trebuit să știi la serviciu, iar unii dintre colegi le-au ascuns.

 

Taur

 

Și astăzi Luna îți tranzitează zodia și ești determinată să rezolvi o serie de activități profesionale. Nu sunt recomandate speculatiile financiare, pentru că este posibil să fii înșelată. Pe de altă parte, contextul astral nu este potrivit unor discuții în planul sentimental, din cauza aspectului tensionat, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioară, și Neptun din zodia Pești, existând riscul să nu fii sinceră în relația cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Universul interior este agitat, astăzi, de unele gânduri și frământări, care te fac să te răzgândești să ai o discuție cu partenerul de cuplu, legată de nevoile și dorințele tale. Mercur, guvernatorul tău, se află în opoziție cu Neptun, și simți că nu este cazul să abordezi anumite subiecte, profunde, pentru că-ar putea să nu fii înțeleasă și să ai parte de dezamăgiri.

 

Rac

 

Este posibil să apară surprize neașteptate într-un proiect la care lucrezi sau în relația cu prietenii, dacă ai de recuperat o sumă de bani. Opoziția care se formează între Mercur, din casa comunicării, și Neptun, activează axa cunoașterii și a interacțiunii cu ceilalți. Astăzi nu este un moment prielnic pentru a purta negocieri sau încheia contracte.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să afli informații surpriză legate de planurile șefilor sau apar schimbări neașteptate în conducerea firmei unde lucrezi. Opoziția care se formează între Mercur, din casa comunicării, și Neptun, activează axa financiara și este recomandată prudență în toate acțiunile care implică banii.

 

Fecioară

 

Astăzi au loc discuții la serviciu și te va surprinde să afli cum gândesc unii dintre colegii tăi. Aveți viziuni diferite și decizi să păstrezi pentru tine părerile. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Neptun din casa relațiilor, îți poate aduce dezamăgiri de la partener, dacă abordezi anumite subiecte care îl deranjează.

 

Balanță

 

Luna formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, în casa banilor proveniți din alte surse decât salariul. Recomandarea astrelor este să nu dai curs unor speculații sau artificii financiare riscante. Aspectul tensionat care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Neptun, dinamizează axa muncii și este important să nu iei decizii profesionale importante.

 

Scorpion

 

Surprize neașteptate pot să apară în relația cu partenerul de cuplu, dacă nu știi să gestionezi o situație complicată. Este nevoie de cooperare și găsirea unor soluții la o chestiune legată de casă. De asemenea, și-n planul sentimental s-ar putea să fii dezamăgită, în urma unei discuții care poate scoate la suprafață niște secrete.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de surprize la locul de muncă, să preiei sarcinile unui coleg sau să afli niște vești, care să te îngrijoreze cu privire la un contract. Pe de altă parte, aspectul tensionat care se formează între Mercur, în tranzit prin casa carierei și relației cu superiorii, și Neptun, aduce decizii, care vor schimba programul și sarcinile la locul de muncă.

 

Capricorn

 

Axa comunicării este aspectată astăzi de aspectul tensionat, care se formează între Mercur, planeta comunicării, din zodia Fecioară și Neptun din zodia Pești. Recomandarea astrelor este să eviți anumite subiecte în conversațiile cu partenerul de cuplu, pentru că nu vei face decât să aduci mai multă tensiune.

 

Vărsător

 

Evenimente neprevăzute sau neașteptate pot să apară în planul vieții de familie sau care au legătură cu locuința. Se poate strică ceva în casă și va fi nevoie să cheltui o sumă de bani pe care nu o aveai programată în buget. De asemenea, aspectul tensionat, care se formează între Mercur și Neptun de pe axa financiară nu este favorabil speculațiilor financiare.

 

Pești

 

Posibil astăzi să-ți parvină niște vești, care să te ia prin surprindere,  dar te adaptezi repede. Din punct de vedere profesional este recomandat să amâni niște negocieri sau contracte noi, pentru că este posibil să nu fie ceea ce îți dorești. În planul relațional, ai grijă ce discuții inițiezi, pentru că pot să apară neînțelegeri!

Modifică setările cookies