Horoscop zilnic 2 septembrie 2021. Peștii suferă dezamăgiri în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 2 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se întrevăd numeroase ocazii de socializare și de legarea unor prietenii într-un context profesional. Posibil să ai parte de unele dezamăgiri sau confuzie în planul sentimental și soliciti niște sfaturi unei persoane mai în vârstă din familie.

 

Taur

 

Comunicarea joacă un rol important astăzi și mai ales felul cum vei știi să negociezi sau să obții niște acte necesare unor demersuri locative. În sfera sentimentală, se întâmplă unele evenimente sau apar situații care te dezamăgesc. La serviciu, ai impresia că nu reușești să faci ce ți-ai propus.

 

Gemeni

 

Astăzi, cheltui o sumă de bani pentru casă și nu te oprești aici, ci faci în continuare planuri pentru o renovare, reamenajare a spațiului de locuit. Nu ai resursele necesare, însă ești optimistă că vei reuși să faci rost de o finanțare, un împrumut, apelezi la cardurile de credit sau la prieteni.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce capacitatea de a învăța multe lucruri într-un timp scurt. Ai un randament intelectual radical, ești concentrată pe ce faci și la serviciu ești determinată să obții niște aprobări pentru un proiect nou. Legat de perfecționarea profesională, ți-ai dori să începi niște cursuri, să te situezi la un nivel superior față de cel de până acum, însă întâmpini unele blocaje.

 

Leu

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi. Îți dorești să stai retrasă, să nu ieși din casă, iar dacă poți lucra de acasă ești fericită, pentru că nu trebuie să socializezi prea mult. Dacă nu te influențează nimeni este posibil să ai o revelație, să găsești o soluție la o chestiune financiară și faci un plan și o strategie pe termen scurt. 

 

Fecioară

 

Primești, astăzi, surprize de la prieteni, mai exact de la cineva din străinătate, care vine în țară și te invită la o întâlnire cu mai mulți prieteni și foști colegi. În planul relațional, ești dezamăgită de cum au decurs unele evenimente. Nu trebuie să-ți pierzi încrederea, iar singurul lucru pe care îl poți face este să nu mai visezi la ceva irealizabil.

 

Balanță

 

Astăzi ești concentrată pe carieră și pe îndeplinirea unor obiective profesionale. Ai idei originale, pe care le prezinți șefilor și împreună găsiți soluții la o situație ivită neașteptat la serviciu. În continuare, relațiile cu unii colegi lasă de dorit, ești dezamăgită de acțiunea, atitudinea și felul cum abordează sarcinile și activitățile profesionale.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să fii dezamăgită de turnura pe care o iau evenimentele în planul relațiilor de prietenie, dar și în sfera sentimentală, unde este posibil să afli niște secrete sau lucruri ascunse de către partener. La serviciu, traversezi câteva zile în care înveți lucruri noi, volumul de informație este mare și ai momente când nu te mai poți concentra. Ai răbdare că lucrurile se așează, la fel și informația și-ți va fi mult mai ușor în câteva zile!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, de obținere a unor finanțări. Așadar, iei legătura cu persoane de încredere și le propui o afacere, să începeți o activitate independentă, să obțineți niște fonduri. Ești decisă să pui pe roate un proiect mai amplu, pe care l-ai abandonat și acum ai încredere că-l poți susține.

 

Capricorn

 

Traversezi, astăzi, o zi favorabilă petrecerii în compania partenerului de cuplu, într-un loc în care vă simțiți bine. Posibil, să te decizi în ultimul moment, să-ți iei o zi liberă sau poate și jumătate din ziua de astăzi pentru a pleca în afara orașului, să te bucuri de ultimele zile de vară.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi aglomerată la locul de muncă. Atenție, că poți intra în conflicte sau tensiuni cu unul dintre colegi/e, din cauza viziunilor și mentalităților diferite! Acasă, ești tentată să faci niște schimbări și ai planuri de reamenajare, redecorare, achiziționare de obiecte noi pentru casă.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera amoroasă și deși pare că ești dezamăgită de acțiunile partenerului de cuplu, nu te lasi până nu rezolvi chestiunile care te frământă. Nu-ți pierde încrederea, pentru că reușești ce ți-ai propus și în planul relațional și-n cel profesional!

 

related posts

Modifică setările cookies