Horoscop zilnic 2 septembrie 2022. Berbecii sunt tentați să înceapă o relație amoroasă secretă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 2 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu suprize neașteptate în planul financiar, dar și-n relații, unde este posibil să fii tentată să începi o relație secretă sau să ai o aventură romantică. La serviciu cooperezi bine cu șefii și colegii.

 

Taur

 

Astăzi este o zi favorabilă discutării sau încheierii unor contracte profesionale, care ar putea să-ți aducă sume importante în conturile tale. Totodată, un dialog cu partenerul ar putea să te surprindă și să iei o decizie profesională în urma acestei conversații.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să găsești rezolvare la o chestiune financiară, care te frământă. S-ar putea să reușești să ai și un dialog cu șefii legat de activitatea ta și să primești niște beneficii în plus. În partea a doua a zilei este posibil să afli niște informații, care să te pună pe gânduri.

 

Rac

 

Posibil astăzi să ai parte de o supriză din partea unui prieten sau să apară ceva neprevăzut într-un proiect la care lucrezi. Totodată, un partener din sfera de afaceri, cu care ai colaborat bine, îți face o propunere de job.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești surpriză de la serviciu, dar și cu tensiuni în relația cu partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni de familie. Din punct de vedere financiar stai bine și ai ocazia să achiziționezi un minisejur pe care l-ai găsit la ofertă.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să primești vești de tot felul, unele care să te surprindă, altele care să te dezamăgească. Ai susținerea partenerului și astfel treci mai ușor peste provocările zilei. La serviciu au loc schimbări cu care nu ești de acord.

 

Balanță


Posibil astăzi să ai intuiție într-o chestiune profesională pentru a putea ieși dintr-o problemă apărută neașteptat. În planul financiar apar surprize, iar în relația de iubire sau în relațiile  cu cei dragi ar putea să apară unele blocaje. Pe seară, cineva din familie vine cu o soluție la una dintre probleme.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neașteptate în planul relațiilor de familie sau care au legătură cu viața de familie, rudele, părinții. În planul sentimental, trigonul pe care Luna îl formează cu Neptun din casa iubirii, vine să-ți aducă evenimente plăcute în cuplu, inspirație într-un proces de creație și relații bune cu copiii, dacă ești părinte.

 

Săgetător


Posibil astăzi să apară evenimente neașteptate la serviciu, care să declanșeze niște conflicte. Sau poate ai un dialog cu partenerul de cuplu în care îi aduci la cunoștință niște nemulțumiri ale tale. Ar fi bine să cauți să gășești soluții și căi comune de comunicare pentru a evita un conflict.

 

Capricorn

 

Astăzi ai ajutor de la prieteni într-o chestiune personală. În planul sentimental este posibil să apară o situație neașteptată, care să te determine să iei o decizie pe termen lung. Dacă ai de susținut un examen, interviu sau iei cuvântul într-o ședință, vei avea putere de convingere să obții ce ți-ai propus.

 

Vărsător

 

Astăzi Luna în tranzit prin casa carierei și a relațiilor cu superiorii ar putea să-ți aducă vești bune de la serviciu. De asemenea, ai intuiție într-o chestiune financiară sau dacă ai depus un dosar pentru accesarea unui credit, primești vești de la bancă.

 

Pești

 

Posibil astăzi să te intereseze relația cu persoana iubită și timpul petrecut împreună. Dacă ești implicată într-o activitate de creație ai inspirație și randament. În partea a doua a zilei primești niște vești care te iau prin surprindere.

related posts

Modifică setările cookies