Horoscop zilnic 2 septembrie 2023. Săgetătorii ar putea avea o întâlnire de destin, cu sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru propria persoană, pentru că Luna, cea care dă tendința zilei, se află în tranzit prin zodia ta. S-ar putea să iei niște decizii importante în planul sentimental, pentru că Nodul Nord (Destinul) formează un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii, din sectorul sentimental.

 

Taur

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi și ai nevoie de odihnă și reechilibrare, în special emoțională, după niște evenimente din planul sentimental, dar care au avut un final fericit. În partea a doua a zilei, te sfătuiești cu cineva din anturaj cum să procedezi într-un context profesional.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și vieții sociale și s-ar putea să organizezi o petrecere sau o întâlnire cu prietenii, foști sau actuali colegi. S-ar putea să ai parte și de surprize în planul sentimental, să pleci din oraș brusc într-un minisejur, într-un loc unde îți doreai să ajungi de mult.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să fii vedetă în cercul tău de prieteni sau te remarci la un eveniment, ca participant sau organizator. În partea a doua a zilei, poți primi o sumă de bani sau un cadou. Pe seară, inițiezi o discuție cu cineva din familie legat de administrarea unui imobil.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi sectorul vieții sociale și vei fi foarte activă, ieși la evenimente, cunoști persoane noi și te distrezi cu prietenii. S-ar putea să ai și niște dialoguri interesante cu cineva, care-ți poate deveni mentor în perioada următoare. Dacă ești singură, cooperezi cu invitația unei persoane de a avea o întâlnire romantică.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să cheltui o sumă de bani pentru a-ți cumpăra ceva ce-ți doreai de mai mult timp. S-ar putea să te caute și cineva din trecut și să accepți să ieși la o întâlnire romantică. Posibil să ai și niște discuții, care să lămurească niște chestiuni din trecut, dar și surprize și o situație să se răstoarne în favoarea ta.

 

Balanță

 

Luna îți traversează casa relațiilor și formează un aspect strâns cu Nodul Nord (Destinul) și Chiron micul înțelept. Contextul astral te va ajuta să clarifici anumite chestiuni în planul relațional, să faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu. În partea a doua a zilei, te pregătești pentru un eveniment important în viața unuia dintre prieteni.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, deși este weekend, să fie nevoie să lucrezi, să termini ceva ce nu ai reușit să finalizezi până la finalul săptămânii. S-ar putea să ieși în oraș cu niște foști colegi, care-ți fac o propunere de job. Ești tentată să accepți, mai ales că nu mai ești foarte mulțumită de condițiile de la actualul loc de muncă.

 

Săgetător

 

Astăzi se anunță o zi cu multă distracție, mai ales dacă o petreci alături de persoane dragi. Și dacă ești singură, cooperezi  cu contextul astral și te lași cucerită de cineva, care te atrage din prima clipă. S-ar putea să fie o întâlnire de destin.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te ajută să iei decizii în planul familial. De asemenea, conversația cu cineva mai în vârstă din familie, cu experiență profesională, ar putea să te ajute să mergi pe un alt drum din punct de vedere profesional, să schimbi direcția. Planul sentimental este bine aspectat, așa că poți petrece timp de calitate cu persoana iubită.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să te împaci cu partenerul sau să găsești motive să-ți petreci timpul cu o persoană pe care vrei să o cucerești. Inițiezi acțiuni și ai curajul să-ți declari sentimentele. S-ar putea să primești și niște lecții de viață și să decizi să-ți redirecționezi energia către o activitate intelectuală, să mai înveți ceva, să citești sau chiar să scrii.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să cauți să găsești niște oferte pentru a cumpăra ceva pentru casă sau pentru un membru al familiei. Posibil să organizezi și o petrecere sau o întâlnire cu familia și încerci să organizezi totul astfel încât să cheltui mai puțini bani.

related posts

Modifică setările cookies