Horoscop zilnic 20 aprilie 2021. Scorpionii se ceartă cu șefii și pot ajunge la demisie, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 20 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură sentimentală, însă veștile nu sunt prea bune, pentru că Luna face un aspect tensionat cu Soarele din zodia ta. Așadar, ești predispusă la conflicte, neînțelegeri și agitație emoțională în raport cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Încearcă să cooperezi cu aspectele, să dai dovadă de diplomație și să nu te lași atrasă într-o situație conflictuală!

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai de rezolvat niște chestiuni administrative ale locuinței, privind patrimoniul sau regimul unor bunuri pe care le administrezi. Nu este o zi favorabilă să ai întâlniri cu membrii familiei cu care ai avut dese conflicte în ultima perioadă. Ai grijă ce spui, pentru că opinia ta poate fi interpretată greșit!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște deplasări în scop administrativ, cumpărături sau drumuri pentru a rezolva niște chestiuni birocratice. Este posibil să cheltui o sumă de bani peste buget și să intri în conflicte cu cei cu care relaționezi. Nici întâlnirile nu sunt favorizate sau prezentarea de proiecte, interviuri sau relațiile cu clienții.  Dacă ai de asimilat unele informații, vei face eforturi mari pentru a putea reține.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi anunță unele conflicte din cauza unor încurcături financiare. Ai o stare de iritabilitate, nervozitate și agitație, pentru că vei descurca destul de greu ițele. Și în relațiile cu șefii este posibil să nu fi de acord cu părerile acestora și să nu reacționezi tocmai bine. Ai grijă la ce spui sau nu dezvălui informații secrete, pentru că este posibil să fii înțeleasă greșit!

 

Leu

 

Dacă vei știi să gestionezi, astăzi, o criză în mediul profesional, vei avea numai de câștigat. Lasă orgoliile deoparte și nu te ambala prea tare atunci când ți se aduc la cunoștință deciziile șefilor. În sfera sentimentală, traversezi o perioadă în care ți se pot redeschide unele amintiri dureroase.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul subconștientului, al universului interior, trecutului și introspecției. Posibil să afli niște vești surpriză, unele bune, altele mai puțin bune. Nu este o zi favorabilă să iei decizii importante, așa că, meditează și analizează informațiile primite și nu te pripi în acțiuni!

 

Balanță

Vei încerca, astăzi, să faci rost de o sumă de bani, pentru a plăti o datorie, un impozit sau o taxă. Prietenii sunt cei care îți vor întinde o mână de ajutor, așa că apelează cu încredere la aceștia. La serviciu, este posibil să intri în conflict cu unul dintre colegi.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce tensiuni cu șefii și este posibil să se ajungă la o ruptură de contract/parteneriat, dacă nu ajungeți la un punct comun. Comunicarea nu ajută prea mult și deși încerci să argumentezi unele decizii sau acțiuni privind sarcinile și activitățile curente, vei fi greșit înțeleasă. Încearcă să amâni pentru o altă zi dialogul, când toate părțile implicate vor fi mai calme.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat convingerilor, credințelor și filosofiei de viață este activat astăzi de prezența Lunii în zodia Leu. Este recomandat să nu te lansezi în dialoguri privind sistemul de valori, spiritualitatea sau planurile de viitor, pentru că este posibil să apară niște tensiuni între tine și partenerul de cuplu sau cei cu care desfășori activități profesionale.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu, pentru că îți dorești să rezervi o vacanță, eventual să și achiziți un avans, iar partenerul nu este de acord cu decizia ta. Crește riscul să vă certați destul de serios, așa că mai bine, amână discuția pentru câteva zile. 

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce discuții cu partenerul de cuplu legate de chestiunile gospodărești, dar și de cele financiare, în special de cheltuielile pe care le-ați făcut în casă, în ultima perioadă. Nu este un moment bun să vă faceți reproșuri, pentru că fiecare va înțelege/ interpreta altceva.

 

Pești

 

Ca să nu te complici prea mult și să te alegi cu mult stres, astrele te sfătuiesc să stai departe de intrigile la locul de muncă, să eviți confruntările de putere, mai ales în partea a doua a zilei, când poți avea parte de niște surprize și vești neașteptate.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

related posts

Modifică setările cookies