Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Balanțele încearcă să aducă un suflu nou relației, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 20 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele va traversa zodia Taur, respectiv sectorul banilor obținuți din muncă și colaborări extraprofesionale. Acum este momentul să negociezi salariul sau să te preocupe situația financiară, să o îmbunătățești.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia ta, unde va sta timp de o lună și va aduce energie și preocupare pentru propria persoană. Totodată, este recomandat să te pui în valoare, să te afirmi și să-ți faci planuri pe termen lung.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Taur, unde, timp de o lună, va străbate sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului, meditației și introspecției. Vei redirecționa energia spre interior, să analizezi chestiunile care te frământă și să găsești soluții. Folosește constructiv această perioadă pentru a te pregăti de relansarea personală, când Soarele va intra în zodia ta!

 

Rac

 

Începând de astăzi Soarele traversează, timp de o lună, zodia Taur, respectiv sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor, semn că urmează o perioadă în care vei socializa mai mult și vei începe proiecte noi. Se activează și axa sentimentală, așa că nu vor lipsi surprizele din planul amoros.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Taur, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, urmează o lună de zile, în care poți discuta cu șefii termenii unui contract, poți primi oferte de schimbare a jobului. Relațiile cu persoane cu autoritate, cu instituțiile publice sau cu străinătatea se intensifică.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat studiilor, străinătății, călătoriilor, convingerilor și filosofiei de viață. Se intensifică comunicarea cu persoane din străinătate, te înscrii la cursuri de perfecționare, participi la seminarii, workshopuri și evenimente educaționale. S-ar putea să iei și o decizie majoră privind viața ta profesională.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul avantajelor materiale, a resurselor pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Vei fi interesată să faci niște evaluari financiare, să administrezi rațional resursele de care dispui, dar și să achiți o datorie. Și sectorul intim se activează și vei încerca să aduci un suflu nou relației.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat căsătoriei, relației de cuplu și parteneriatelor de afaceri. Vei observa că se intensifică capacitatea de a rezolva unele probleme apărute relație. Îți dedici mai mult timp partenerului, dar și încheierii unor contracte/parteneriate/colaborări.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat muncii și sănătății. Urmează o perioadă bună pentru reorganizarea sarcinilor de serviciu și pentru a te preocupa mai mult de starea de sănătate, pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Taur, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității, activităților artistice și vocației. Așadar, urmează o perioadă, în care sfera sentimentală devine activă, îți declari sentimentele, faci cuceriri sau dacă ești într-o relație mai vechi, încerci să-ți recucerești partenerul/ să reaprinzi flacăra pasiunii.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Taur, respectiv sectorul asociat vieții de familie, patrimoniului, relației cu părinții. În următoarea lună, te preocupă relațiile cu membrii familiei, casa, spațiul de locuit, unde s-ar putea să intervii cu niște schimbări.

 

Pești


Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Taur, respectiv sectorul asociat comunicării, proceselor de învățare, acumulării de cunoștințe, negocierilor. Astrul zilei va susține toate activitățile intelectuale pe care le vei începe în luna următoare. Este o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe, pentru a începe un curs de dezvoltare personală sau profesională, de a comunica deschis cu cei cu care ai avut neînțelegeri.

related posts

Modifică setările cookies