Horoscop zilnic 20 august 2016. Gemeni au sanse sa cucereasca pe cineva, iar Leii intalnesc persoane noi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 august 2016.


BERBEC

Ai rabdare si trateaza orice situatie cu umor. Vei trece de-a lungul intregii zile prin eprioade dificile, dar daca adopti o atitudine pozitiva, lucrurile vor merge infinit mai bine.

TAUR

Nu te poti dezlipi de computer si retelele de socializare. Petreci prea mult timp in fata monitorului, ignorandu-i pe membrii familiei, ceea ce duce la anumite discutii intre voi.

GEMENI

Comunica astazi, intrucat e o zi favorabila legaturilor interpersonale. In plus, vei avea succes daca decizi sa flirtezi cu cineva. Succes!

RAC

Esti supusa unei mari presiuni de-a lungul intregii zile. Ai o multime de lucruri de facut, iar la sfarsitul zilei vei fi cu adevarat epuizata. Odihenste-te maine macar!

LEU

Intalnesti persoane noi, care te ajuta sa-ti largesti orizonturile, iar latura artistica este solicitata in cadrul unei discutii interesante.

FECIOARA

Pasiunea pentru studiu si comunicare se dovedeste a fi de un real folos. Posibil sa ai parte de o iesire culturala sau educationala care iti face ziua mai buna, iar spre seara sa iesi cu prietenii sau sa porti o conversatie placuta.

BALANTA

Tinzi sa te stresezi pentru nimicuri. Nu e cazul! Anumite lucruri nu pot fi controlate, asa ca cel mai bine e sa le lasi sa se rezolve de la sine. Posibil sa platesti o datorie.

SCORPION

Ai parte de neintelegeri cu jumatatea ta. Nu lua totul foarte in tragic intrucat, desi va parea o cearta majora, in cateva zile nu-si va mai aminti nimeni de la ce a pornit.

SAGETATOR

Ai nevoie de companie. Esti incantata sa-ti petreci timpul in preajma persoanelor apropiate, a cuiva care sa te asculte si sa iti acorde atentie. 

CAPRICORN

Te simti obosita. Din punct de vedere emotional esti epuizata si cel mai indicat este sa te tii la distanta de conflicte si certuri. In jurul tau vor aparea astfel de situatii si nu iti recomandam sa te implici in ele decat daca te privesc in mod direct.

VARSATOR

E important sa fii la curent cu noutatile pentru ca vei avea parte de o intalnire in care informatiile proaspat dobandite se vor dovedi cu adevarat importante.

PESTI

Reusesti sa-ti folosesti intelectul si cunostintele pentru a iesi in evidenta. Nu-ti prea arde sa fii prietenoasa cu cei din jur, asa ca preferi sa te izolezi de colegi, familie si prieteni.

related posts

Modifică setările cookies