Horoscop zilnic 20 august 2020. Taurii încep un flirt vinovat, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 20 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Mercur, astrul comunicării, își începe astăzi tranzitul prin casa muncii și a activităților profesionale, semn că urmează o perioadă în care vei reorganiza activitățile de serviciu, vei comunica mult mai bine cu colegii și te vei face remarcată de către șefi în ședințe, prin ideile prezentate.

Taur

Sfera sentimentală, relația cu copiii, activitățile de creație, de relaxare și artistice, primesc astăzi tranzitul lui Mercur. Prin urmare, comunicarea va fi cheia problemelor apărute în planul amoros, în relațiile cu copiii, iar dacă ești singură, vor fi câteva săptămâni în care vei flirta cu o persoană cu care intenționezi să ai o relație. 

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, ajunge astăzi în sectorul care reprezintă căminul, viața de familie, relațiile cu părinții și patrimoniul. Așadar, va fi un moment bun să abordezi chestiuni care privesc spațiul locativ sau să începi să te interesezi cu privire la demersurile necesare pentru o posibilă mutare, schimb de locuință sau achiziționarea unui imobil. 

Rac

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioarei, în casa comunicării. Așadar, îți va fi aliat să-ți demonstrezi abilitățile, să-ți exprimi ideile și vei fi foarte interesată să fii la curent cu tot ce se întâmplă. Vei lua cuvântul tot mai des în ședințe și vei negocia contracte și parteneriate importante. Totodată, vei împărtăși și altora din cunoștințele tale.

Leu

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, astăzi, în sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă, vei observa că în următoarele săptămâni vei avea parte de oportunități financiare, în urma cărora îți vei rotunji veniturile.

Fecioară

De astăzi primești tranzitul lui Mercur, planeta ta guvernatoare, semn că următoarea perioadă vei comunica ușor, te vei face plăcută și vei crea o impresie bună tuturor. Urmează o perioadă în care abilitățile și aptitudinile tale nu vor trece neobservate și ar fi bine să profiți de oportunitățile care vin spre tine!

Balanță

Sectorul care reprezintă subconștientul, izolarea, meditația și introspecția primește astăzi tranzitul planetei Mercur, astrul comunicării. Dacă au existat tot felul de frământări și frici, acum vei putea să le identifici și să le elimini, pentru a depăși această etapă.

Scorpion

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, va tranzita sectorul care indică prietenii, planurile de viitor și proiectele de grup. Prin urmare, fii atentă la perioada ce urmează, deoarece este benefică să pui pe roate un proiect sau să-ți lansezi o afacere personală. Nu rata oportunitățile care vin spre tine!

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale, semn că în următoarea perioadă te poți face remarcată, vei avea o relație bună cu șefii, cu instituțiile de la care vei avea de obținut diverse acte/documente și îți vei putea consolida reputația în sfera profesională.

Capricorn

Începând de astăzi, sectorul studiilor, al cursurilor de perfecționare, al călătoriilor și al relației cu persoane aflate în străinătate, dar și sistemul de valori personale, vor primi prezenta lui Mercur, astrul comunicării, Așadar, vei avea posibilitatea să participi la diverse cursuri online, de a obține  diplome, iar unele evenimente, care vor avea loc în aceste sectoare, vor avea darul să-ți confere o altă viziune asupra vieții.

Vărsător

Sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, al moștenirilor, al avantajelor materiale și al creditelor, impozitelor și taxelor, primește astăzi tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, care va ajuta în negocieri și încheieri de contracte cu miză financiară importantă.

Pești

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în casa care reprezintă mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri, vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu, cu asociații și colaboratorii, și va fi posibilă încheierea unor contracte/parteneriate, datorită faptului că vei putea să negociezi în favoarea ta.

Share în bucate îți arată cum sa pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"

related posts