Horoscop zilnic 20 august 2022. Fecioarele investesc în carieră și-n imagine, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Gemeni. Prin urmare, până anul viitor în luna martie, planeta acțiunii îți va dinamiza casa comunicării, opiniilor, informațiilor, cunoștințelor, învățării, negocierilor și deplasărilor. Atenție la modul în care comunici în perioada următoare, pentru că s-ar putea să fii mai agresivă, iar cei cu care interacționezi să nu privească cu ochi buni acest lucru!

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Până în luna martie a anului viitor, planeta acțiunii, va opera în favoarea ta și vei depune toată energia să-ți mărești veniturile.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei prietenilor și planurilor de viitor, în casa personalității tale. Până în luna martie a anului viitor, Marte te va activa cu energia lui, îți va aduce curaj, determinare, inițiative să demarezi proiecte noi sau poate să începi o activitate independentă.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, guvernatorul casei carierei, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până în luna martie a anului viitor. Prin urmare, este posibil ca-n perioada următoare să-ți conservi energia, să o redirecționezi spre interior, pentru că intenționezi să începi un proiect personal, la care să lucrezi în secret până planeta acțiunii va ajunge în zodia ta.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până anul viitor în luna martie. Așadar, sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung va fi dinamizat și-ți vei investi energia în aceste domenii.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, respectiv în casa carierei și aspirațiilor socio-profesionale. Până în luna martie a anului viitor vei fi determinată să investești în carieră și-n imaginea ta. Atenție la faptul că s-ar putea să te implici în mai multe proiecte deodată și să nu le poți duce pe toate! Relația cu superiorii s-ar putea să fie mai conflictuală, așa că ai grijă la modul cum comunici!

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, respectiv în casa asociată studiilor, perfecționării și dezvoltării profesionale, schimburilor de experiență, principiilor și credințelor. Până în luna martie a anului viitor, Marte te va ajuta cu energia lui să investești în pregătirea ta profesională.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, pe sectorul intimității și încrederii reciproce, a intereselor financiare. Așadar, vei investi mai mult în relație, în petrecerea timpului cu partenerul. În ce privește administrarea finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu, s-ar putea să luați decizia de a accesa un credit, să deschideți un cont de economii comun sau să returnați o datorie.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, respectiv în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Așadar, până în martie anul viitor, vei investi energie în relațiile tale personale sau profesionale, pentru încheierea unor contracte sau parteneriate profitabile.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, respectiv în casa muncii și activităților profesionale. Așadr, până în luna martie a anului viitor vei investi energie în planul profesional, în sarcinile de muncă, eficientizarea timpului și reorganizare, astfel încât să ai un randament intelectual ridicat.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până în luna martie a anului viitor. Așadar, vei investi energie în planul sentimental, în relațiile cu copiii, dacă ești părinte, în vacanțe, activități de relaxare, de creație, în pasiunile tale.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, pe sectorul vieții de familie. Așadar, până în martie a anului viitor vei investi energie în familie, în reamenajarea spațiului de locuit sau în administrarea unui imobil, de pe urma căruia ai putea să obții beneficii financiare.

related posts

Modifică setările cookies