Horoscop zilnic 20 august 2023. Leii suferă de o ruptură în viața amoroasă, Gemenii repară o relație în mod miraculos


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 20 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ești invitată de către astre să-ți rezervi timp partenerului de cuplu. Chiar dacă s-ar putea să ai niște presiuni în planul sentimental, răbdarea să-ți fie testată și dificil să gestionezi o anumită situație, vei găsi o soluție de compromis și vei coopera cu o propunere a partenerului.

 

Taur

 

S-ar putea astăzi să întâmpini dificultăți în relația cu cineva din familie, să ai nevoie de părerea unui alt membru al familiei pentru a aplana un conflict sau niște tensiuni, care mocnesc de ceva timp. Și la serviciu te frământă unele situații și ai avea nevoie să lucrezi în regim de telemuncă o perioadă.

 

Gemeni

 

Astăzi, vrei să rezolvi o serie de chestiuni în planul sentimental, pentru că intenționezi să închei niște etape din trecut, cu persoane, care mai mult te-au făcut să suferi decât să te facă fericită. Relația cu cineva din străinătate se poate repara în mod miraculos, dacă știi să comunici deschis.

 

Rac

 

Astăzi, te ocupi de familie sau faci o vizită părinților sau în locurile natale. Ai nevoie de mai multă relaxare și petrecere a timpului cu persoanele dragi. În partea a doua a zilei, faci niște achiziții online pentru casă.

 

Leu

 

Sectorul comunicării este aspectat astăzi și s-ar putea să cooperezi cu contextul astral să clarifici niște chestiuni în planul sentimental. S-ar putea să apară și o ruptură sau o despărțire de cineva cu care ai încercat să legi o relație în vara aceasta.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să te preocupe niște socoteli financiare, pentru că ai nevoie să pui niște bani într-un cont de economii pentru un eveniment important în familie sau o călătorie pe care vrei să o faci în toamna acesta.

 

Balanță

 

În prima parte din zi nu ești în apele tale, dar în momentul în care Luna, cea care dă tendința zilei, ajunge în zodia ta, îți revii și ai dispoziție să stai la povești cu prietenii sau să lămurești o situație cu cineva din grupul pe care îl frecventezi. S-ar putea să ai parte și de o surpriză.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile din sfera carierei, mai ales dacă vrei să închei niște colaborări. Deși Venus, în tranzit prin casa carierei se află în mișcare retrogradă și nu reușești să legi lucrurile așa cum îți dorești, un plan sau o strategie este binevenită.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să te frământe niște chestiuni care țin de familie, administrarea unor bunuri, să ceri niște sfaturi unui prieten, care are cunoștințe într-un domeniu de interes pentru tine. S-ar putea să programezi și o plecare, să ieși cu prietenii sau cu persoane apropiate din familie sau vecini.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi să ieși la evenimente, să cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus, să îi faci o surpriză partenerului de cuplu sau să participați la un eveniment important în viața unuia dintre prieteni. Ești vedeta zilei, te simți bine și te bucuri de prezența unor persoane dragi.

 

Vărsător

 

Astăzi, ieși în oraș sau în afara orașului la propunerea unor prieteni sau a partenerului de cuplu. Atenție la faptul că s-ar putea să apară unele discuții sau tensiuni din cauza administrării unor bani, mai ales dacă trebuie să returnezi o datorie!

 

Pești

 

Astăzi, s-ar putea să primești un cadou sau să oferi un cadou partenerului sau unui prieten pe care îl vizitezi. În partea a doua a zilei, te frământă niște informații sau vești venite de la serviciu, la finalul săptămânii trecute, și nu știi cum să le interpretezi, dacă este cazul să te îngrijorezi.

 

related posts

Modifică setările cookies