Horoscop zilnic 20 decembrie 2020. Vărsătorii au parte de oportunități financiare, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 20 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să te simți lipsită de motivație, îngândurată și cu dispoziție de izolare. Totuși, vei avea intuiție să rezolvi unele chestiuni, care privesc o situație apărută într-un proiect la serviciu sau dai un sfat util unui prieten, care are nevoie de susținere morală.

 

Taur

 

Axa iubirii se activează astăzi și contextul astral te invită la un dialog deschis cu partenerul de cuplu, în care poți să-i explici prioritățile tale și faptul că uneori ai nevoie de susținere din partea lui, chiar dacă consideră că l-ai pus pe planul secund, în favoarea carierei.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să te concentrezi pe sectorul profesional. Posibil să primești niște propuneri de a conduce niște proiecte, de a ieși în față și promiți să te gândești, pentru că nu mereu ești dispusă să-ți asumi responsabilități mari.

 

Rac

 

Faptul că ai, astăzi, o dispoziție bună, se observă din modul în care comunici cu cei din jur, iar acest lucru ar putea să-ți aducă numeroase beneficii în toate domeniile. Totodată, te preocupă să faci niște cumpărături, posibil cadouri pentru rudele partenerului.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa avantajelor materiale, a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Posibil partenerul să fie cel care va susține toate cheltuielile de sărbători, iar tu doar cadourile și tot ce ține de utilități.

 

Fecioară

 

Comunicarea cu partenerul de cuplu este astăzi bună. Te poți bucura de momente plăcute în compania acestuia și încerci să treci cu vederea unele nemulțumiri pe care le ai. În sfera profesională, dacă ești nevoită să lucrezi, este posibil să te simți constrânsă și nu te poți desfășura la adevăratul tău potential.

 

Balanță

 

Chiar dacă ultima perioadă a fost destul de agitată și dificilă în planul profesional, astăzi reușești să te detașezi de stresul sarcinilor de serviciu și să-ți dedici timpul partenerului. Vor exista momente în care preocupările voastre vor fi de natură practică și financiară, însă le rezolvați imediat.

 

Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi bună pe toate planurile, mai ales în sfera sentimentală, unde se rezolvă niște neînțelegeri cu partenerul de cuplu, legate de administrarea activităților gospodărești în casă. Dacă ești singură, este posibil să te implici într-o relație nepotrivită pentru că te lași înșelată de aparențe.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi bună pentru a te ocupa de casă, de treburile gospodărești, de a rezolva o serie de chesiuni rămase restante, cum ar fi cumpărăturile sau alte activități, care necesită atenția ta, înainte de sărbători. În relațiile personale, vei fi mai visătoare, sensibilă și-ți vei manifesta afecțiunea.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi ar trebui să-ți aducă niște deplasări, însă este posibil să le amâni din cauza dispoziției tale. Totodată, poate să apară un conflict interior între rațiune și emoții, atunci când vine vorba de familie și de unii membri de care te simți mai atașată.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul financiar, îți aduce șanse și oportunități financiare, dar și cheltuieli peste buget. Posibil să faci o vizită la un salon de înfrumusețare sau să te duci la shopping să-ți împrospătezi garderoba.

 

Pești


Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul zodiacal, te îndeamnă la visare, la activități care să îți mulțumească sufletul, vrei să faci o faptă bună, să ajuți pe cineva care care nevoie. Totodată,  ar fi recomandat ca energia de care dispui să o direcționezi spre interiorul tău și să-ți acorzi timp pentru introspecție, să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat și să înțelegi de ce ai momente în care ești vulnerabilă.

Share în bucate: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies