Horoscop zilnic 20 decembrie 2021. Fecioarele au șansa să-și găsească un partener până de Sărbători, ce se întâmplă cu Leii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 20 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Preocuparea principală de astăzi este legată de casă, spațiu de locuit, familie, petrecerea sărbătorilor cu cei dragi. Astfel, faci mai multe deplasări în scop administrativ al casei, aprovizionare și te asiguri că ai tot ce ai nevoie. În partea a doua a zilei, ai unele revelații și începi să înțelegi mult mai bine rolul familiei și îndatoririle.

 

Taur


Cum Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și gândirii, simți nevoia să reflectezi mai mult la situația ta profesională. Este posibil ca unele semnale care ți-au parvenit până acum și pe care nu ai reușit să le înțelegi rostul, să aibă un răspuns, să le descifrezi. Are cumva legătură și cu retrogradarea lui Venus, guvernatoarea ta, care te invită la introspecție.

 

Gemeni

 

Astăzi, s-ar putea să încasezi o sumă de bani sub formă de bonus, primă sau un cadou de la serviciu. Ești plăcut surprinsă și dacă este vorba de bani, imediat le găsești destinația. În rest, faci socoteli, cumpărături, plăți și reușești să ajungi cu toate la zi. Atenție, totuși, că ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți! În ce privește sectorul relațiilor de prietenie, ai învățat niște lecții și de acum încolo vei avea grijă cui te destăinui.

 

Rac


Luna îți traversează, astăzi, zodia și ești interesată să te ocupi de tine. Îți faci programare la un salon de înfrumusețare, îți schimbi look-ul sau mergi la shopping să-ți achiziționezi niște produse vestimentare. Pentru că este o zi în care ești mai sensibilă, ai nevoie de mai multă afecțiune și ocrotire. La serviciu, simți că lucrurile încep să intre pe un făgaș normal dacă ai facut o schimbare de job.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la serviciu legate de activitatea profesională, sarcini, dar și de salarizare. Ai avut parte de informații din partea colegilor, care s-au confruntat cu diverse situații, unele limită, și reflectezi acum la cum să găsești niște soluții, să fie bine și treaba să meargă. 

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să ai parte de o surpriză financiară. Unele vești surpriză pot veni de la prieteni sau de la unii membri ai familiei, care se oferă să-ți dea o mână de ajutor. Planul afectiv este bine aspectat și dacă ești singură, sunt șanse să petreci sărbătorile în cuplu. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți dorești relansarea relației.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri cu șefii legate de activitatea profesională. Ți se cere o situație și un plan pentru anul viitor. Îți este ușor pentru că tu deja lucrezi la acest plan pe termen lung, ai idei și îți dorești să le poți implementa curând. Relația cu partenerul sau cu partenerii din sfera profesională poate deveni conflictuală dacă nu ești atentă la felul cum pui problema, la exprimare și atitudine.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să nu ai o reacție bună în fața unor situații sau provocări care apar la locul de muncă și care-ți impun schimbarea mentalității sau a modului de a gândi și relaționa cu ceilalți. Totodată, decizi să te implici mai mult în relațiile de serviciu.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște îngrijorări cu privire la plata unor bani proveniți din salarii sau activități extraprofesionale, pentru că este posibil să apară niște întârzieri. Vei avea dialoguri cu cei care trebuie să-ți vireze banii în conturi, să te asiguri că acest lucru se va întâmpla cât de curând.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi anunță dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, care vizează atitudinea și abordarea ta în relațiile personale sau cele profesionale. Este posibil ca unii dintre colegi să-ți atragă atenția asupra faptului că ai facut unele greșeli și să fii mai atentă pe viitor. În planul personal, discuțiile se învârt în jurul vieții de familie și a responsabilităților pe care le aveți fiecare.

 

Vărsător

 

Chiar dacă astăzi simți că nu ești în cea mai bună formă fizică sau psihică, totuși ai parte de rezultate bune la serviciu sau în ce privește un proiect la care aduci niște îmbunătățiri prin ideile tale originale. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai un blocaj în luarea unor decizii de natură sentimentală.

 

Pești

 

Profită de contextul zilei pentru a reînvia o relație amoroasă sau pentru a lua legătura cu cineva din trecut, la care te gândești tot mai des în ultima perioadă! În ce privește o întâlnire cu prietenii, aceasta s-ar putea amâna din cauza unor chestiuni gospodărești sau a vizitei unor rude.

related posts

Modifică setările cookies