Horoscop zilnic 20 februarie 2017. Scorpionii sunt mandri de parteneri, iar Pestii participa la un eveniment cool


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 februarie 2017.


BERBEC

O multime de mici detalii stau astazi in calea succesului tau, insa daca iti mentii calmul si puterea de concentrare, este imposibil ca lucrurile sa iasa asa cum ti-ai propus. 

TAUR 

Astazi nu trebuie sa cazi in capcana de a dori mult mai mult decat ai, ci sa te bucuri de ceea ce-ti ofera viata, fara sa ceri mai mult. Va fi mai bine asa.

GEMENI

Pe de o parte vin bani, iar pe alta, intampini unele surprize sau complicatii, mai ales in privinta imprumuturilor si a investitiilor. Ai mare grija la capitolul financiar!

RAC 

Este o zi excelenta pentru colaborari, munca de echipa si proiecte de grup. Vei fi implicata in tot ceea ce presupune interactiunea cu ceilalti si te vei face negresit remarcata.

LEU

Este o zi cu un potential financiar destul de mare, dar trebuie sa-ti gestionezi finantele cu deosebita grija fiindca altfel castigul se poate pierde in doar cateva clipe. 

FECIOARA 

Rezistenta ta fizica nu este chiar cea mai buna. E aproape obligatoriu sa-ti schimbi stilul de viata si sa iei in calcul excluderea tentativelor de experiment pe propriul organism.

BALANTA

Dai dovada de o bunavointa incredibila, iar increderea pe care o au ceilalti in tine te conduce tot mai mult catre statutul de lider. Tot astazi apar cele mai interesante posibilitati de dezvoltare personala.

SCORPION

Se intampla lucruri care te fac sa fii mandra de persoana iubita. Poti avea o bucurie legata de partenerul tau, iar daca te afli in conjunctura potrivita, o bucurie legata de o eventuala sarcina sau de copiii tai. 

SAGETATOR 

Azi ai o mai mare disponibilitate afectiva si simti ca ai mult de daruit. In plus, stimulezi capacitatea celuilalt de a darui, ceea ce se reflecta pozitiv in relatia cu partenerul.

CAPRICORN 

Sansele de reusita in tot ceea ce ti-ai propus iti surad astazi mai mult ca niciodata, iar succesul este ca si garantat pentru tine. Vei fi toata ziua in centrul atentiei si acest lucru te va multumi pe deplin.

VARSATOR
 

Este posibil sa apara unele oportunitati deosebite in ceea ce priveste cariera ta. Fie ca este vorba de o promovare, de un premiu sau de orice alt gen de reusita care iti poate spori faima si prestigiul, cert este ca esti in centrul atentiei.

PESTI

Este posibil sa participi la un eveniment cu pretentii, unde ceilalti te pun intr-o lumina foarte buna, iar toata lumea te remarca si te admira.

related posts

Modifică setările cookies