Horoscop zilnic 20 februarie 2020. Racii se despart de partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 20 februarie 2020.


Berbec

Întâmpini astăzi un blocaj, o amânare sau nu primești acordul șefilor pentru implicarea într-o activitate de la serviciu. Totodată, dacă ai o atitudine ostilă, vei fi taxată imediat. În familie ți se reproșează, pentru a nu știu câta oară, că petreci mai mult timp la serviciu decât acasă.

Taur

Realizezi astăzi că nu poți face un salt profesional dacă nu te perfecționezi într-un domeniu sau dacă nu începi niște cursuri de perfecționare profesională. Ai gânduri tot mai dese de a pleca în străinătate pentru o situație financiară mai bună. Posibil să găsești un job în care să călătorești mult și să fii și alături de familie.

Gemeni

Încerci astăzi să rezolvi o chestiune financiară pentru că ai nevoie de o finanțare, de un credit pentru a achiziționa un bun de valoare mai mare. Posibil să nu primești aprobarea și să fii nevoită să cauți alte soluții. Cineva din familie îți sare în ajutor.

Rac

Ești pe cale să iei astăzi o decizie împreună cu partenerul de cuplu, legat de trecerea la un alt nivel al relației. Dacă ai avut probleme în ultima perioadă și lucrurile nu mai stau ca la început, posibil să luați decizia să vă despărțiți. Pe termen lung poate fi cea mai bună soluție.

Leu

Un proiect de la locul de muncă poate fi regândit, reorientat sau abandonat. Posibil, la nivel interior, să simți frustrare și tensiune în același timp, pentru că ai muncit foarte mult pentru a pune bazele proiectului.

Fecioară

Faci astăzi mai multe deplasări pentru a rezolva niște chestiuni organizatorice pentru o plecare în afara orașului sau a țării. Rezervi cazare și achiziționezi bilete de avion pentru vacanța de vară. Dacă ești părinte, petreci mai mult timp cu copilul sau te implici în activități de creație, valorificându-ți un talent.

Balanță

Chiar dacă astăzi vei întâmpina unele dificultăți în comunicarea cu familia, important este să folosești energia în mod constructiv, pentru că poate duce la schimbări pozitive. Ai răbdare și încredere că perioada prin care treci are rolul să restructureze și reconstruiască relațiile familiale.

Scorpion

Dai dovadă astăzi de determinare în atingerea obiectivelor indiferent de efortul depus. O serie de acțiuni din sectorul studiilor și al acumulării de informație pot fi blocate. Vei primi niște lecții de viață de la o persoană mai în vârstă.

Săgetător

Acțiunile de natură financiară, întreprinse astăzi, indică schimbări constructive și o șansă oferită, grație eforturilor din perioada anterioară și a experienței acumulate. După o perioadă de doi ani, în care efortul și transformările din sfera financiară ți-au dat viața peste cap, acum începi să vezi și micile progrese, înregistrând rezultate solide pe termen lung.

Capricorn

Deși contextual astral de astăzi nu-ți rezervă o zi tocmai fericită, reușești totuși să treci peste stările mai puțin bune și să fii încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea de a duce proiectele, pe care le ai în derulare, la bun sfârșit.

Vărsător

Ești astăzi blocată în trecut și nu te simți în largul tău. Configurația astrală de pe casa subconștientului, care este activată, îți aduce niște lecții de viață, pe care tot refuzi să le înveți. Totodată vor fi schimbări profunde pe termen lung.

Pești

În planul iubirii simți că exprimarea sentimentelor devine dificilă și poți să experimentezi tot felul de trăiri. Primești niște sfaturi utile de la cineva din anturaj și ești deschisă să-ți lărgești cercul de cunoștințe și să cochetezi cu persoane noi. 

related posts