Horoscop zilnic 20 februarie 2021. Vărsătorii sunt răscoliți de o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși, astăzi, ești deschisă comunicării, nu mai ești dispusă să faci compromisuri, atunci când vine vorba de relațiile de prietenie, care pe zi ce trece devin mai tensionate. Posibil să existe presiuni din partea ta pe fondul unor aspecte financiare. Vrei să-ți recuperezi niște bani și depui toate eforturile.

 

Taur

 

Posibil, la locul de muncă, să nu mai treci cu vederea unele derapaje ale colegilor. Spui lucrurilor pe nume și dacă până acum ai păstrat niște aparențe, astăzi te revolți și nu mai faci niciun compromis. În relațiile cu sexul opus devii impulsivă. 

 

Gemeni

 

Posibil, în relații, comunicarea să devină mai clară după o perioadă foarte încărcată. Gășești soluții originale la unele probleme, după ce ai reflectat la propriile gânduri. Este o zi importantă pentru tine, de introspecție, chiar dacă nu se întâmplă nimic care să indice acțiune. 

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce metode noi de relaxare sau poate pleci în afara orașului să te destinzi. Vor fi momente, pe parcursul zilei, de revoltă, pentru că îți petreci mai mult timp în carieră decât cu cei din familie. Posibil să găsești o soluție sau să-ți faci un plan de rezervă, să ai mai multe venituri, în cazul în care statutul de angajat nu te mai multumește, să poți renunța.

 

Leu

 

Astăzi, relațiile tale revin în prim plan. Este posibil să te revolți în privința unor situații peste care nu vrei să mai treci de dragul armoniei aparente. În sfera profesională, primești o propunere de a te implica într-un proiect nou.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce idei originale la serviciu privind reorganizarea activităților și a programului de lucru. Nemulțumirile salariale se mențin și nu este recomandat să inițiezi, astăzi, astfel de solicitări. 

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești de la drum, din străinătate, de la persoane cu care ții legătura sau de la o persoană cu care flirtezi și cu care te vei întâlni în curând. Ești deschisă comunicării, sensibilă, romantică și îți declari sentimentele.

 

Scorpion

 

Chiar dacă contextul astral de astăzi pune presiune pe relații, pe fondul aspectelor financiare, vei găsi soluții să rezolvi tensiunile. Vei ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață. În planul profesional, este posibil să renegociezi o ofertă de colaborare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul asociat relației și mariajului, ar putea să-ți aducă niște dialoguri cu partenerul de cuplu, în urma cărora să gășești niște soluții la probleme apărute în planul profesional.

 

Capricorn

 

Te afli, astăzi, față în față cu o propunere de job sau de colaborare. Dacă nu te-ai decis încă să schimbi serviciul, astăzi este o zi bună să reiei dialogul privind salarizarea, pentru că ai șanse să negociezi în avantajul tău un context profesional.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți activează sfera sentimentală. Deși Mercur este și azi retrograd și te gândești la o fostă iubire din trecut, reușești să treci repede peste amintirile care te răscolesc. Revii în prezent, determinată să găsești în iubire ceea ce cauți de mult.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce o soluție la o problemă care vizează casa sau regimul unei locuințe pe care dorești să o valorifici. În altă ordine de idei, discuțiile cu părinții ar putea să-ți aducă în atenție unele chestiuni legate de sfera profesională. În ce privește sectorul asociat iubirii, pot să apară unele neplăceri din punct de vedere afectiv.

 

Adevărul despre sărutul Cristinei Ich cu Alina Ceușan! - Trending Review cu Daragiu - episodul 55

related posts

Modifică setările cookies