Horoscop zilnic 20 februarie 2022. Peștii dau bani pentru a cuceri un bărbat de care sunt atrași, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 20 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce o atitudine ostilă față de cei cu care interacționezi. Partenerul îți reproșează faptul că îți petreci mai mult timp la serviciu decât acasă, iar acest lucru te nemulțumește, pentru că numai tu știi câte eforturi faci să te împarți în toate direcțiile.

 

Taur

 

Deși este o zi de weekend, ai preocupări pentru sarcinile de la serviciu. Realizezi că nu poți face un salt profesional dacă nu te perfecționezi și nu capeți experiență, așa că decizi să te remarci mai mult, eventual să te implici în mai multe proiecte/sarcini. 

 

Gemeni

 

Încerci, astăzi, să faci rost de o sumă de bani. Posibil unul dintre prieteni să-ți sară în ajutor, mai ales că banii sunt pentru achiziționarea unui sejur, pe care-l veți petrece împreună. Relațiile cu străinătatea sunt bune. S-ar putea să te viziteze o rudă care vine în țară.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce tensiuni și conflicte cu partenerul de cuplu din cauza sarcinilor gospodărești și a petrecerii timpului liber împreună. Nu aveți aceleași dorințe și iritată fiind de această situație, s-ar putea să strici o surpriză pe care partenerul de cuplu ți-a pregătit-o.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi nu este favorabil dialogului, pentru că riști să intri în conflicte din cauza unor sarcini pe care nu știi cum să le faci sau volumul mare de muncă te depășește. Posibil să fii frustrată că într-o zi liberă stai și regândești proiecte, în loc să te bucuri de timp petrecut cu cei dragi.

 

Fecioară


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. S-ar putea să faci niște cheltuieli pentru copii, dacă ești părinte, sau pentru cineva din familie. În cuplu, chiar dacă apar niște confruntări, important este să-ți folosești în mod constructiv energia, pentru că numai așa vei obține ce ți-ai propus.

 

Balanță

 

Astăzi te preocupă familia, însă este posibil să apară discuții despre bani, despre administrarea cheltuielilor sau a unui bun imobiliar de o valoare mai mare. Nu este o zi bună pentru a lua decizii financiare pe termen lung.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de studiu, de a lucra la un proiect personal sau poate înveți pentru susținerea unui examen. Sectorul comunicării și acumulării de cunoștințe este puternic aspectat, așa că vei avea randament intelectual ridicat și rezultate pe măsură.

 

Săgetător


Astăzi ești înconjurată de prieteni. Ieși la întâlniri sau ești deja plecată de la începutul weekendului cu un grup mai mare de prieteni. Posibil să faci niște cheltuieli care depășesc bugetul stabilit, însă merită investiția. Distracția se anunță la cote maxime.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, una dintre cele mai importante case din harta astrală: cariera și realizările profesionale. Traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional și ai spor în toate activitățile, grație unor planuri la care ai lucrat. Deși este o zi de weekend, intervii într-o situație la serviciu și vei obține aprecierile celor cu care lucrezi.

 

Vărsător

 

Axa comunicării și cunoștințelor se activează astăzi și vei fi deschisă dialogului pe orice teme, în special pe cele care privesc pasiunile tale. Atenție, însă, să nu intri în conflicte cu interlocutorii, care nu îmbrațișează aceleași convingeri și principii ca tine!

 

Pești

 

Pentru a te bucura de câștiguri mai mari, ar trebui să te folosești de abilitățile tale de negociere, să închei un contract de colaborare profitabil. În planul sentimental, cheltui o sumă de bani pentru a cuceri pe cineva de care ești atrasă.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Ceviche - din Peru, în România, în 30 de minute

related posts

Modifică setările cookies