Horoscop zilnic 20 februarie 2023. Berbecii sunt dornici de flirt și aventuri romantice, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 20 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se formează Luna Nouă din zodia Pești, care te invită la eliminarea lucrurilor și situațiilor care te țin în loc sa progresezi. Din configurația astrală face parte și Saturn, care va da voie planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung să se concretizeze. În planul sentimental, o legătură secretă ar putea să-ți schimbe viața afectivă. Contextul astral este susținut și este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Berbec, care aduce pasiune și declanșarea rapidă a unor evenimente în planul sentimental. Vei avea mai mult curaj să-ți exprimi sentimentele, ești dornică de flirt, cuceriri și aventuri romantice.

 

Taur


Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, vieții sociale și relațiilor de prietenie. De asemenea, se activează și casa sentimentală și este posibil  ca o persoană din anturajul tău să-ți devină mai apropiată, să începi o poveste de iubire. Tot astăzi, Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Berbec, pe casa frământărilor interioare, trecutului și introspecției și susține implicarea într-o relație cu o persoană din trecut, pe care s-ar putea să o ții secretă o perioadă. Dacă ai avut sau ai probleme în cuplu, introspecția și meditația te vor ajuta să găsești soluții la probleme.

 

Gemeni

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, relațiilor cu șefii, privind imaginea și statutul personal. Pentru că Saturn face parte din contextul astral, este posibil să poți concretiza anumite proiecte profesionale mai vechi. Tot astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv sectorul planurilor de viitor, să le susțină. Vei avea ajutor de la prieteni și s-ar putea să te bucuri de popularitate în grupul tău. Cum Venus este guvernatoarea casei sentimentale, îți poți întâlni jumătatea sau să te reconectezi cu partenerul de cuplu.

 

Rac

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, străinătății, perfecționării profesionale, principiilor și credințelor. Din contextul astral face parte și Saturn, guvernatorul casei relațiilor, și este posibil să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul, să rezonați într-o chestiune de principiu, mentalități. Tot astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Berbec, pe sectorul carierei, acolo unde se află Jupiter, marele benefic. Primești recunoașterea meritelor și bucură-te de oportunitățile, care vin spre tine în perioada următoare!

 

Leu

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul avantajelor materiale, a banilor și bunurilor pe care le deții la comun cu partenerul, moștenirile, creditele, datoriile și intimitatea/încrederea reciprocă. Din contextul astral face parte și Saturn, care va concretiza o inițiativă privind accesarea unor fonduri sau intrarea în posesia unor bunuri. Tot astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Berbec, pe sectorul studiilor, preocupărilor de natură intelectuală, schimburilor de experiență profesională și vei fi determinată să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să înveți lecții de viață experimentând, din călătorii. Dacă ești singură, îți poți întâlni jumătatea participând la un eveniment cultural, un seminar, într-o călătorie.

 

Fecioară

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale. Din configurația astrală face parte și Saturn, care va consolida relația sau va concretiza un vis mai vechi, legat de o persoană cu care ai trăit o poveste de iubire. Tot astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Berbec, pe sectorul intereselor financiare și intimității. Va susține recuperarea unor sume de bani, returnarea altora. Se pot încheia colaborări sau contracte profitabile. În planul relațional se îmbunătățeste relația cu partenerul de cuplu.

 

Balanță

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Saturn face parte din contextul astral și concretizează un vis, o dorință legată de obținerea unui job, a unei funcții, începerea unei activități pe cont propriu. Tot astăzi, Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și aduce oportunități în relația de cuplu, dacă ești singură, dar și-n relațiile de afaceri.

 

Scorpion

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unui talent. S-ar putea să te remarci printr-un proiect creativ, să-ți valorifici o pasiune. Dacă îți dorești să devii părinte, Saturn va concretiza această dorință. Tot astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, și alături de Jupiter, va aduce oportunități în activitatea profesională, schimbarea jobului cu unul mai bun.

 

Săgetător

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Din contextul astral face parte și Saturn, care va ajuta la împlinirea unui vin ce ține de casă, familie, părinți, o mutare, o tranzacție imobiliară. Tot astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe sectorul sentimental, unde reaprinde flacăra în cuplu. Dacă ești singură, vei intra brusc într-o relație romantică.


Capricorn

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul comunicării, informațiilor, învățării, cunoașterii, negocierilor, relațiilor cu frații. Din contextul astral face parte și Saturn, care poate aduce stabilitate într-un proiect la care lucrezi acum. De asemenea, se pot consolida relațiile cu frații. Tot astăzi, are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Berbec, pe sectorul vieții de familie, semn că urmează o perioadă în care îți dorești să te reconectezi cu familia. Îți vei încărca bateriile și te vei simți în siguranță altături de cei dragi.

 

Vărsător


Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul financiar, al banilor și valorilor. Din contextul astral face parte și Saturn, care poate concretiza un vis ce ține de suplimentarea veniturilor, o negociere a unui contract sau a unei colaborări importante. Tot astăzi, și Venus, micul benefic, intră în zodia Berbec, pe sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, negocierilor și urmează o perioadă în care poți negocia un contract, învăța lucruri noi. De asemenea, poți impresiona prin ideile și cunoștințele tale.

 

Pești

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în zodia Pești, deschide o nouă etapă în sectorul identității și te invită la setarea unor obiective pe termen lung, la afirmare și decizii importante. Saturn face parte din configurația astrală și te susține să-ți realizezi un vis. Tot astăzi, are loc și intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Berbec, pe sectorul financiar, unde aduce oportunități de suplimentare a veniturilor.

related posts

Modifică setările cookies