Horoscop zilnic 20 ianuarie 2020. Vărsătorii încep un nou capitol în viața lor, ce se întâmplă cu Gemenii 


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 20 ianuarie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Debordezi astăzi de energie, mai ales că Luna merge în tandem cu Marte, guvernatorul tău. Mobilizezi pe toată lumea și reușești să duci la capăt tot ce ți-ai propus. Soarele ajunge în sectorul proiectelor de viitor, un moment numai bun să-ți concentrezi atenția pe planurile pe termen lung.

Taur

Cu Soarele, care ajunge astăzi în sectorul profesional, ți se deschide, în următoarea perioadă, noi oportunități de a te remarca la locul de muncă. Îți folosești abilitățile pentru a urca pe scara ierarhică, pentru că vrei să-ți îmbunătățești situația financiară.

Gemeni

Sistemul tău de principii și valori primește astăzi razele Soarelui, iar în următoarea perioadă vei fi interesată să înveți lucruri noi, să călătorești pentru a-ți îmbunătăți perspectiva asupra vieții și să dai curs unui plan de viață la care visezi.

Rac

Contextul astral de astăzi cu Soarele, care își face intrarea în domeniul care indică banii și bunurile deținute împreună cu partenerul, te invită în următoarea lună să iei împreună cu partenerul o decizie privind achiziționarea unei case sau a unui bun de valoare. Astfel, cautați oferte de finanțare și mergeți la vizionări de case.

Leu

Configurația astrală de astăzi, cu Soarele care își face intrarea în casa mariajului, te invită ca în următoarea lună să-ți rezervi mai mult timp partenerului și asupra relației de cuplu. Poate este momentul să reinviați pasiunea în cuplu și să simțiți fiorii iubirii ca la începutul relației.

Fecioară

Primești astăzi Soarele în sectorul care indică munca, sarcinile de la locul de muncă, sarcinile gospodărești, dar și sănătatea și în următoarea lună vei fi mai activă pe aceste planuri, pentru că vei avea un nivel ridicat de productivitate. La serviciu, vei rezolva neașteptat unele situații care par fără rezolvare.

Balanță

De astăzi Soarele începe să dinamizeze sectorul sentimental și relația cu copiii. Astfel, vei petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu în următoarea lună sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, ai toate șansele ca demersurile tale întreptate spre o persoană, să dea roade și să intri într-o relație.

Scorpion

Contextul astral de astăzi aduce intrarea Soarelui în domeniul care indică viața de familie, relația cu membrii familiei și regimul unei locuințe. Astfel, în următoarea lună, relațiile de familie ar trebui sa se lămurească, mai ales dacă au existat neînțelegeri, iar dacă ai de gând să inițiezi demersuri care au legătură cu vânzarea, cumpărarea sau inchirierea unui imobil, acum este momentul să te ocupi.

Săgetător

Primești astăzi cu bucurie intrarea Soarelui în casa comunicării, a schimbului de idei, a cunoștințelor și a relației cu rudele. Așadar, următoarea lună îți vei pune în valoare abilitățile de comunicare, vei învăța mai ușor lucruri și vei relaționa mai mult cu rudele.

Capricorn

De astăzi de când Soarele începe să-ți traverseze casa banilor proveniți de la locul de muncă, se anunță o perioadă în care nu vei duce lipsă de bani. Totodată, astrul zilei te îndeamnă să-ți suplimentezi veniturile și să fii pe fază când apar oportunități de câștig.

Vărsător

De astăzi Soarele începe să-ți traverseze casa personalității, semn că în următoarea lună te îndeamnă să te ocupi de tine, să-ți setezi obiective, să-ți schimbi look-ul, garderoba și să faci lucruri care-ți fac plăcere. Ai puterea să schimbi ce n-a mers până acum și să deschizi un nou capitol al vieții tale.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Soarelui în casa subconștientului, a universului tău interior. Astfel, este momentul să faci pace cu trecutul, să-l lași în urmă. Dacă abordezi pozitiv aspectele astrale, vei avea puterea să stai retrasă pentru a face planuri de viitor, pe care să le lansezi atunci când Soarele va intra în zodia ta.

ALEX VELEA, scandal monstru cu ABI! Afla motivul adevarat din spatele conflictului! Trending Review cu Daragiu - Episodul 12

related posts

Modifică setările cookies