Horoscop zilnic 20 ianuarie 2021. Vărsătorii trebuie să evite conflictele și drama, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 20 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi dinamizează axa financiară. Vei fi nevoită să găsești niște soluții rapide la unele situații neprevăzute, care apar în partea a doua a zilei. Recomandarea astrelor este să nu apelezi la prieteni, dacă ai nevoie de un împrumut, pentru că poți avea surprize neplăcute și să trebuiască să returnezi banii mai repede decât vei putea.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce Luna în semnul nașterii tale și-ți va da un plus de sensibilitate și mai mult de atât, vei fi receptivă la unele provocări care vin din sfera profesională. Dacă ai tendința să iei decizii rapide, fără să analizezi temeinic ce presupune oferta pe care o primești, vei vedea că lucrurile vor deveni complicate și nu vei putea să faci față volumului mare de muncă.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să realizezi unele lucruri, să ai o reflecție, o intuiție, care să te facă să găsești soluție la o problemă care te macină. Te va ajuta Luna, care îți traversează sectorul subconștientului și a universului interior, dar și experiența ta de viață, pentru că vei vedea mult mai clar unele lucruri.

 

Rac


Ai grijă, astăzi, la prieteni, pentru că relațiile stau sub semnul surprizelor și nu din cele plăcute, mai ales cele neplăcute! Faptul că ești dezamăgită sau evenimentele/ situațiile, care au dus la concluzia că cineva din anturajul tău nu merită să-ți mai rămână prieten, te va face să fii puțin agresivă sau să-ți spui nemulțumirile răspicat.

 

Leu

 

Cariera și aspirațiile tale profesionale sunt centrul atenției tale de astăzi. Nu sunt excluse dispute cu superiorii, cu persoane care reprezintă instituții publice de unde ai nevoie de anumite documente/ acte, dar și cu unul dintre colaboratori, asociați sau cei cu care desfășori activități, care-ți poate deveni rival.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul asociat principiilor, valorilor, convingerilor de viață, ideilor și proiectelor personale de viață. Te poți aștepta la unele dispute cu cineva din echipa ta, cineva din mediul academic, de la o instituție publică sau cu superiorii, cu care vei avea dezbateri mai aprinse. La finalul dialogului este posibil să realizezi că ai înțeles greșit o situație, să-ți dea de gândit și până la urmă să-ți shimbi atitudinea și percepția asupra lumii.

 

Balanță

 

Astăzi, îți concentrezi atenția pe o  chestiune financiară și vei iniția niște dialoguri, întâlniri, pentru a putea lămuri o situație, în familie sau la serviciu. În familie poate fi vorba de niște acte notariale care trebuie obținute, iar la serviciu este posibil să ajustezi un buget.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, în care cele trei planete Uranus, Luna, Marte ajung una lângă alta, în sectorul care indică mariajul, relațiile și parteneriatelor, poate deveni destul de dificil și cu răsturnări de situație, surprize și tensiuni sau conflicte care apar brusc în relația cu partenerul de cuplu sau în relațiile cu cei cu care desfășori activități.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sănătate și pentru adoptarea unui regim de viață sănătos. În ce privește sfera profesională, aici apar dispute pe fondul unor tensiuni mai vechi cu unii colegi sau cu cei cu care desfășori activități, așa că este de evitat să declanșezi un scandal, care se poate termina cu o ruptură de parteneriat.

 

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează sfera sentimentală și este posibil să apară unele evenimente bruște sau situații neprevăzute. Pe fondul suprasolicitării de la locul de muncă și a stresului la care ai fost supusă mai multe luni, este posibil să nu reacționezi tocmai bine și până să te dumirești despre ce este vorba, să spui niște lucruri care să doară, iar partenerul să se îndepărteze de tine.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente neprevăzute în familie sau care privesc patrimoniul, locuința sau chestiunile gospodărești. Dacă cineva din familie va face presiuni asupra ta, atunci nu vei reacționa tocmai bine și veți ajunge să vă spuneți lucruri pe care le veți regreta mai tarziu. Prin urmare, evită să intri în conflicte!

 

Pești


Dacă te-ai înscris la un curs, susții un examen, un interviu sau un proiect în fața unei comisii, astăzi poți avea parte de surprize la tot pasul: de la conexiunea la internet care se poate întrerupe, la întârzieri sau răsturnări de situație în program.

 

BEST OF 3 Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies