Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022. Balanțele singure încep o poveste nouă de iubire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 20 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. În următoarea lună vei fi determinată să-ți faci ordine în proiectele profesionale și să te asociezi cu persoane, care te pot ajuta în planurile tale.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Recomandarea astrelor este să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată în următoarea lună. Totodată, se intensifică activitățile din sfera profesională, relațiile cu străinătatea, cu superiorii sau cu diverse instituții.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și convingerilor și sistemului de valori personale. Te va preocupa, în următoarea lună, o recalificare profesională, începerea unor cursuri, proiectele personale de viață și programarea unor călătorii sau reluarea unor dialoguri cu persoane din străinătate.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Timp de o lună vei căuta să-ți clarifici situația financiară. Totodată, se activează și sectorul intim și al transformărilor profunde.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Timp de o lună, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri de viitor împreună cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important  de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății. Așadar, în următoarea lună, la serviciu se intesifică preocupările pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății poți lua decizii de a adopa un stil de viață sănătos.

 

Balanță

 

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul vieții afective, aventurii, romantismului, copiilor, activităților de creație și distracției. Prin urmare, în următoarea lună, ai putea să pleci într-o vacanță, să-ți îmbunătățești relația cu copiii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să începi o poveste nouă de iubire.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat vieții de familie, relației cu membrii familiei și regimului unei locuințe. Așadar, în următoarea lună, prioritatea ta este familia și demersurile privind renovarea, reamenajarea locuinței, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, gândirii, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe, informațiilor și deplasărilor. În următoarea lună este recomandat să profiți de contextul astral pentru a-ți pune în valoare abilitățile de comunicare. Totodată, vei învăța mai ușor și vei interacționa mult mai bine cu interlocutorii tăi.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea lună, dacă intenționezi să-ți suplimentezi veniturile, ai face bine să nu ratezi oportunitățile.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, respectiv în casa personalității. Următoarea lună ești invitată să-ți setezi obiective personale, pentru că vei avea energie și determinare în tot ce-ți propui.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și universului interior. Urmează o lună de zile în care-ți redirecționezi energia spre interior, te reechilibrezi, îți pui ordine în gânduri și-ți faci un bilanț și un plan de viitor.

related posts

Modifică setările cookies