Horoscop zilnic 20 ianuarie 2023. Balanțele singure ar putea începe o nouă poveste de iubire, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 20 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, vieții sociale și planurilor/proiectelor pe termen lung. În următoarea lună ești invitată să te ocupi de aceste domenii și să le pui la punct.

 

Taur

 

Odată cu intrarea Soarelui, de astăzi, în zodia Vărsător, se intensifică, pentru următoarea lună, activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu străinătatea, cu diverse instituții. Recomandarea astrelor este să te faci remarcată și să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, pentru o lună, în sectorul asociat principiilor/credințelor, educației superioare, străinătății, călătoriilor și schimburilor de experiență profesională. Recomandarea astrelor este să iei decizii importante pentru tine, care țin de direcția profesională.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul, moștenirilor, creditelor, datoriilor, taxelor, intimității și încrederii reciproce. În următoarea lună poți lua decizii financiare împreună cu partenerul de cuplu, să cauți surse de suplimentare. Din punct de vedere relațional, îți dorești o apropiere profundă de partener.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Aceste domenii devin prioritare pentru tine în următoarea lună și ești invitată să rezolvi un context relațional/profesional, să închei sau să negociezi un contract/colaborare.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Ești invitată, în următoarea lună, să clarifici anumite chestiuni profesionale, să organizezi programul de lucru, al sarcinilor. În sectorul sănătății, este un moment bun pentru începerea unei diete și adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității și activităților de relaxare. Așadar, în următoarea lună, prioritare pentru tine sunt aceste domenii, mai ales îmbunătățirea relațiilor sentimentale sau dacă ești părinte, cu copiii. Dacă ești singură, poți începe o nouă poveste de iubire.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Soarele începe să traverseze sectorul asociat vieții de familie, locuinței, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Urmează o lună, în care atenția ta va fi îndreptată spre familie și rezolvarea unor chestiuni ce țin de casă sau de relațiile cu părinții.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, învățării, informațiilor, negocierilor, dezbaterilor, deplasărilor, relațiilor cu frații. În următoarea lună este recomandat să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare și să obții ce ai nevoie. Vei acumula mai ușor informații și vei relaționa mai mult cu frații.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea lună de zile vei fi interesată să-ți mărești veniturile, să negociezi și să închei contracte profitabile.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele îți traversează casa personalității, semn că în următoarea lună ești invitată să te afirmi, să-ți setezi obiective și să te ocupi de tine și de lucrurile care-ți fac plăcere. De asemenea, poți demara proiecte personale sau profesionale și să-ți atingi obiectivele.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, pe sectorul frământărilor interioare, introspecției, trecutului, semn că-ți vei redirecționa energia spre interior. Vei încerca să te reechilibrezi, să-ți pui ordine în gânduri și să faci o strategie pe termen lung, pe care să o lansezi când vor ajunge planete în zodia ta și vei avea energie și determinare.

 

related posts

Modifică setările cookies