Horoscop zilnic 20 iulie 2020. Balanțele sunt obligate să ia o decizie uriașă, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 20 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna Nouă din zodia Rac, care se formează astăzi, aduce noi începuturi în viața de familie, în ceea ce privește relația cu părinții sau regimul unei locuințe. Ești învitată să găsești un echilibru între carieră și viața de familie și să pui familia pe primul plan.

Taur

Luna Nouă de astăzi din zodia Rac te invită să începi o etapă nouă în activitățile care presupun comunicare, schimb de opinii, acumulare de  cunoștințe, dar și schimbare a metodelor de comunicare și rezolvarea unor chestiuni care privesc acte, situația financiară sau studiile.

Gemeni

Luna Nouă din zodia Rac care se formează astăzi în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, te invită la o nouă etapă privind echilibrarea cheltuielilor cu sumele pe care le câștigi. Totodată, ar fi indicat să-ți schimbi obiceiurile financiare și să începi să economisești bani într-un cont.

Rac

Luna Nouă de astăzi, care se formează în zodia ta, îți deschide o nouă etapă de viață în planul personal, te poți afirma profesional și ești încurajată să-ți urmezi obiectivele personale, pentru că nu vei duce lipsă de oportunități.

Leu

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa subconștientului, a trecutului, meditației, izolării și introspecției. Așadar, ești invitată să lași în urmă trecutul, prin renunțarea la tot ce te ține în loc să evoluezi.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul asociat prietenilor și proiectelor de viitor. Prin urmare, ești invitată să-ți lărgești cercul de cunoștințe cu persoane cu care ai pasiuni în comun și să demarezi un proiect personal de suflet.

Balanță

Luna Nouă din zodia Rac care are loc astăzi se formează pe casa asociată carierei și aspirațiilor profesionale și-ți deschide o nouă etapă de viață. Acum depinde de tine ce decizii vei lua și dacă vei da curs oportunităților care vin spre tine.

Scorpion

Luna Nouă din zodia Rac, care se formează astăzi, îți deschide o etapă nouă privind direcția pe care o vei urma în viață, prin alegerea unui domeniu de studiu în acord cu principiile și sistemul de valori personale.

Săgetător

Luna nouă de astăzi din zodia Rac dinamizează axa posesiunilor și îți deschide o nouă etapă în ceea ce privesc resursele pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, avantajele materiale, creditele, impozitele, taxele, dar și administrarea rațională a unei moșteniri.

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa mariajului, relațiilor și a parteneriatelor de afaceri și anunță noi începuturi în aceste domenii. Ești invitată să-ți analizezi relația actuală și să iei decizii importante.

Vărsător

Evenimentul important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care îți deschide o nouă etapă în ce privește activitatea profesională, jobul, posibil schimbarea jobului, dar și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Pești

Luna Nouă de astăzi din zodia Rac anunță noi începuturi în sectorul asociat sferei sentimentale, iubirii, copiilor, activităților artistice, de relaxare, de creație, dar și valorificarea unui talent prin folosirea oportunităților care vin spre tine.

”How To TikTok” - Ce NU trebuie sa faci când o persoană strănută lânga tine

related posts