Horoscop zilnic 20 iulie 2021. Leii suferă o dezamăgire în dragoste, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 20 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi sunt susținute relațiile cu persoane din străinătate, educația superioară, pregătirile pentru o călătorie și rezolvarea unor chestiuni birocratice. Posibil să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Totodată, tinzi să faci promisiuni pe care nu le poți onora. 

 

Taur

 

Se întrevede o zi tensionată în cuplu, mai ales dacă decizi să ajuți pe cineva din grupul de prieteni cu o sumă de bani. La locul de muncă se anunță o zi dificilă, cu sarcini și termene limită, care pot fi respectate cu greu din cauza superiorilor care îți solicită situații și raportări și nu ai timpul necesar. Încearcă să iei prioritățile, nu te pierde cu firea, pentru că până la finalul zilei vei reuși să rezolvi!

 

Gemeni

 

Atenție, astăzi, la tensiunile care pot să apară între tine și partenerul de cuplu, pentru că sarcinile de serviciu te vor solicita și după orele de program! Momentan nu ai cum să rezolvi, însă spre finalul săptămânii ar trebui să rezervi timp și pentru voi. La serviciu, vei fi nevoită să ajungi la un compromis cu cei cu care desfășori activități, pentru a merge treaba înainte.

 

Rac

 

Deși ai parte de o zi destul de încărcată la locul de muncă, ai o stare bună, ești optimistă și îi molipsești și pe cei din jurul tău, astfel încât lucrați bine în echipă, iar superiorii sunt mulțumiți de munca voastră. În planul personal, visezi la o vacanță în străinătate și ești nerăbdătoare să pleci în concediu.

 

Leu

 

Dacă ești plecată în vacanță, ai grijă, pentru că ești tentată să cheltui mult, ești predispusă la exagerări și extravaganță, iar acest lucru se va vedea în portofelul tău. Atenție la relațiile sentimentale, pentru că nu sunt favorizate, existând riscul unor dezamăgiri!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, gospodărie și împreună cu partenerul de cuplu este posibil să rezolvi unele chestiuni amânate. Totuși, nu dispui de resursele financiare pentru a achiziționa niște bunuri și momentan doar cauți oferte. În partea a doua a zilei, stabilești o întâlnire cu prietenele.

 

Balanță

 

Astăzi este o zi în care ai putea să negociezi un contract sau să ai o discuție cu șefii legate de salarizare sau de primirea unui bonus pentru orele lucrate peste program. Ești foarte nemulțumită că timpul tău liber se reduce din ce în ce mai mult. Dacă ești în cautarea unui loc de muncă, criteriul principal pentru care ai alege să accepți o ofertă este să ai mai mult timp liber.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, faci socoteli și vezi ce sumă de bani poți aloca pentru activități de relaxare și distracție. În ce privesc planurile tale, împreună cu partenerul de cuplu, de a investi într-un imobil sau de a administra patrimoniul, acestea s-ar putea schimba, în urma unor evenimente apărute neașteptat.

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și vei fi susținută în planurile tale personale și profesionale. Acasă, poți primi musafiri niște rude venite din străinătate sau din alt oraș și vei fi activă pe tot parcursul zilei, pentru a face ultimele pregătiri.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă, mai ales dacă unul dintre colegi a luat o decizie fără să consulte și restul echipei de lucru. Ești foarte nemulțumită de o situație de la locul de muncă, însă decizi să aștepți să vezi dacă se îndreaptă. Dacă nu, cauți să pleci în altă parte.

 

Vărsător

 

Ești deschisă, astăzi, să te întălnești cu prietenele, să petreceți timp împreună, să afli ultimele vești și să puneți la cale un proiect nou, pentru că ai niște idei. Nu dispui încă de resursele financiare pentru implementare, însă nu disperi, pentru că știi că totul se rezolvă într-un final.

 

Pești

 

Relațiile cu șefii sunt bune astăzi. Nu se poate spune același lucru și despre comunicarea cu unii dintre colegi. Se pot ivi tensiuni, poate și din cauza ta, pentru că-ți impui punctele de vedere și ești destul de agresivă atunci când vrei să obții ceva.

 

related posts

Modifică setările cookies