Horoscop zilnic 20 iulie 2022. Fecioarele încasează o sumă importantă de bani în prima parte a zilei, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 20 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi vei lua atitudine într-o chestiune personală. Ai curajul să lupți pentru ceva ce-ți dorești de o perioadă mai mare de timp. Totodată, este posibil să accepți o situație, să te vindeci după o suferință sau să simți nevoia să stai izolată. Îți dorești o viață liniștită și împlinită și nu vei pierde o oportunitate, din cauza unei stări de spirit trecătoare.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu o rezolvare, decizii importante, în urma unei introspecții și a unei analize. Deciziile privesc banii pe care îi câștigi și timpul tău liber. Îți dorești să beneficiezi de mai mult timp pentru tine și vei renunța la unele colaborări sau la un serviciu, care te suprasolicită prea mult.

 

Gemeni

 

Astăzi, vei lua niște decizii care privesc relația de cuplu sau relațiile cu unii dintre prieteni. Posibil să ai și niște dialoguri cu șefii, legate de proiectele în care te-au cooptat de curând. În partea a doua a zilei, îți aduci aminte de o situație din trecut, care te-a marcat, însă te remontezi repede.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sectorul profesional, unde poți primi o ofertă nouă, care să te tenteze să o accepți. Deși ai nevoie de o perioadă în care să te odihnești și să scapi de suprasolicitarea la care ai fost supusă în ultima perioadă, sfatul primit de la unul dintre apropiați te face să nu ratezi oportunitatea. În planul relațional apar discuții despre bani.

 

Leu

 

Astăzi ai nevoie să te simți apreciată, să strălucești, să ți se recunoască meritele și realizările. Dacă au existat nemulțumiri, cauți să îmbini utilul cu plăcutul și să te orientezi spre activități, care-ți fac plăcere.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, încasezi o sumă de bani, care vine neașteptat sau de la o persoană din familie, care dorește să te ajute într-o situație, care privește pe unul dintre părinți. În partea a doua a zilei, atenție la orgolii, pentru că ai tendința să-ți impui autoritatea!

 

Balanță

 

Posibil, în prima parte din zi să apară discuții cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor fonduri comune, dar și despre relație și încotro vă îndreptați. Evenimente neașteptate pot să vă dea planurile peste cap, să aibă un impac emoțional și să scoată la suprafață sau să readucă în atenție anumite trăiri cu care te-ai mai confruntat în trecut.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să asiști la niște jocuri de putere la serviciu, la tendința unora dintre colegi de a manipula pentru a-și atinge obiectivele. Contextul astral îți recomandă să fii atentă la cei din jur și să reacționezi numai dacă este cazul și ești implicată.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni interioare, care privesc sectorul sentimental, aventurile romantice sau relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Posibil un eveniment neprevăzut, care are legătură cu sănătatea unui membru al familiei, să întârzie plecarea într-o călătorie.

 

Capricorn


Astăzi, pot avea loc evenimente în familie sau care privesc casa, spațiul de locuit, administrarea unui imobil. Evită să intri în conflicte cu partenerul de cuplu, pentru că mai târziu îți va părea rău! Dacă situația nu te vizează personal, încearcă și detașează-te! Oeră-ți ajutorul fără să te afecteze din punct de vedere emoțional!

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi să nu fi împăcată cu o situație, care are loc la serviciu și să fii mai vocală, să-ți exprimi nemulțumirile și să intri în dispute cu unii dintre colegi sau chiar cu șefii, care-ți fac reproșuri pentru comportamentul agresiv.

 

Pești

 

Astăzi te preocupă situația financiară, încasarea unor sume de bani, dar și unele plăți sau cheltuieli neprevăzute, care apar și-ți destabilizează puțin bugetul. În partea a doua a zilei și spre seară s-ar putea să îți susții cu tărie opiniile și să nu lași pe nimeni să te întoarcă dintr-o decizie pe care ai luat-o.

related posts

Modifică setările cookies