Horoscop zilnic 20 iunie 2021. Balanțele trebuie să se ocupe de o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 20 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul subconștientului și al universului interior. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc proiectele tale de viitor, dar și starea de sănătate, unde este nevoie de mai multă odihnă și adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul

asociat prietenilor și proiectelor de viitor. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite în chestiunile care privesc relațiile de prietenie și finanțele pe care le poți obține din proiectele viitoare. 

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc activitățile profesionale și relațiile cu șefii. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi și parteneriatele profesionale sau relația de cuplu.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat pregătirii profesionale și schimburilor de experiență. Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc sfera profesională și relația cu colegii.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirilor, resurselor deținute împreună cu partenerul de cuplu, datoriilor și creditelor, dar și în ce privește intimitatea. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare a situației financiare. În ce privește intimitatea, îți dorești reaprinderea pasiunii în cuplu și ai ocazia să îndrepți unele lucruri care nu au mers.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc relațiile și căsătoria. Până în octombrie ai timp să-ți dai seama cât ești dispusă să investești într-o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, care a avut probleme, acum ai ocazia să îndrepți lucrurile.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul

asociat activităților profesionale și sănătății. Așadar, credințele tale vor fi revizuite în chestiunile care privesc relațiile cu colegii, sarcinile și activitățile curente pe care le desfășori, dar și relațiile cu colaboratorii și asociații. Dacă apar probleme de sănătate, este un moment bun pentru a te ocupa și de starea de sănătate.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, vocației și copiilor. Așadar, credințele tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc relațiile amoroase, valorificarea unui talent sau relațiile cu copiii. Jupiter este și guvernatorul casei banilor, așa că este posibil să apară blocaje în planul financiar în următoarea perioadă.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, legăturii cu părinții. Așadar, credințele și principiile tale vor fi reevaluate în chestiunile care privesc familia, părinții, patrimoniul sau firma.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe, relației cu rudele și deplasărilor. Așadar, urmează o revizuire a modului în care comunici, transmiți informațiile, acumulezi cunoștințe, dar și relaționezi cu rudele.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale. Așadar, credințele și principiile tale vor fi reevaluate în chestiuni care privesc administrarea finanțelor, unde trebuie să găsești un echilibru între banii pe care îi câștigi și cheltuieli.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Pești, pe sectorul asociat indentității tale.  Așadar, credințele și principiile tale vor fi revizuite, mai ales în chestiunile care privesc proiectele personale, profesionale de viitor, direcția în carieră și relația de cuplu.

related posts

Modifică setările cookies