Horoscop zilnic 20 mai 2019. Racii își întâlnesc marea dragoste, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 20 mai 2019.


BERBEC

Pentru tine lucrurile par simple atunci când le rezolvi, dar pentru cei din jur nu e mereu cum crezi tu. Încearcă să fii mai maleabil astăzi și să acorzi răbdare persoanelor din viața ta. 

 

TAUR

Azi debordezi de fericire și energie. Începi săptămâna așa și știi ce se spune, cum începi, așa termini. Pe seară primești o veste bună din partea unei prietene. Poate fi vorba de o sarcină sau un mariaj.

GEMENI

Azi poți să-i demonstrezi celui de lângă tine că-l prețuiești și să-l surprinzi cu micile detalii care fac diferența. Sigur îl vei impresiona. În cursul zilei de astăzi primești un telefon de afaceri. 

 

RAC

Astăzi se anunță o zi plină de surprize. Întâlnești pe cineva pe care o să-l iubești mult timp de acum înainte. Fie la o întâlnire de afaceri, fie pe seară, în oraș. Important e să faci ce simți tu, nu ce cred alții. 

 

LEU

Nu prea te poți concentra deloc astăzi și nici nu accepți să ți se zică asta. Nu ar fi rău să îți programezi concediul după care tânjești de foarte mult timp. Persoana iubită abia așteaptă să o surprinzi.

 

FECIOARĂ

Certurile cu persoana iubită nu îți priesc deloc. Ba chiar te fac să te simți foarte neiubit. Astăzi este o zi bună să eviți orice fel de discuții și să te oprești din a arunca vorbe care dor.

 

BALANȚĂ

Vrei să faci o schimbare în viața ta sentimentală. Nu e un lucru rău atât timp când cântărești bine această schimbare. Nu te entuziasma prea tare la început, ci ia lucrurile pas cu pas și totul va fi bine. 

 

SCORPION

O parte din tine vrea să termine lucrurile care țin de serviciu, o altă parte e cu gândul la concediu. Nu te poți decide, așa că cel mai bine e să le faci pe amândouă, în limite normale.

 

SĂGETĂTOR

Săgețile tale se duc direct în inima cuiva după care tânjești de ceva vreme. Te simți într-o formă excelentă și ești chiar capabil să faci și câteva declarații de dragoste.

 

CAPRICORN

Te gândești prea mult la bani și asta poate fi o soluție pentru a îți rezolva din probleme. Fă-ți curaj și cere totuși mărirea de salariu mult dorită. Ce se poate întâmpla dacă nu riști?

 

VĂRSĂTOR

Sănătatea ta se joacă cu tine zilele astea. Ba te simți bine, ba te doare capul foarte tare. Nu ar fi rău să mergi la un control și să te liniștești puțin. Pe seară primești o veste din partea cuiva apropiat.

 

PEȘTI

Azi primești un cadou care te pune pe gânduri. E prea scump și nu știi dacă să te bucuri de el sau să-l dai înapoi. Instinctul tău nu te trădează niciodată așa câ mergi pe asta. Pe seară te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai văzut de multă vreme.related posts