Horoscop zilnic 20 mai 2020. Gemenii au o zi absolut ieșită din comun, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începînd de astăzi, Soarele, energia, ajunge în zodia Gemeni și începe să-ți dinamizeze casa comunicării. Așadar, vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi și să-ți lărgești orizontul cunoașterii.

Taur

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă se dinamizează de astăzi, de când Soarele intră în zodia Gemeni. Posibil să ți se suplimenteze veniturile, dacă lucrezi peste program sau dacă ai niște colaborari.

Gemeni

Dacă până acum nu prea ai fost în apele tale, ai stat mai mult izolată cu gândurile tale, de astăzi de când Soarele ajunge în zodia ta, vei prinde viață, energie, putere și determinare să începi proiecte noi. Totodată, dacă ești singură, ești deschisă și relaționarii cu persoane noi. 

Rac

De astăzi, Soarele intră în zodia Gemeni și îți va traversa casa subconștientului și a meditației, așa că este un prilej bun pentru a-ți analiza viața, să începi un proces de introspecție și să lași în urmă lucrurile/persoanele de care nu mai ai nevoie.

Leu

Începând de astăzi Soarele intră în zodia Gemeni și îți va dinamiza sectorul proiectelor, al planurilor de viitor și al prietenilor. Posibil să vă implicați împreună în niște proiecte comune sau un vis al tău să devină realitate și cu ajutorul apropiaților.

Fecioară

Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale se dinamizează de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Gemeni. Ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională pentru a te face remarcată sau a atrage potențiali parteneri în diverse proiecte.

Balanță

De astăzi, de când Soarele intră în zodia Gemeni, se dinamizează sectorul care reprezintă studiile, cunoașterea, filosofia și sistemului de valori personale, semn că preocuparea ta principală va fi obținerea unui atestat profesional, urmarea unor cursuri online sau schimburi de experiență profesională.

Scorpion

Odată cu intrarea Soarelui, de astăzi, în zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă avantajele materiale, moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul și alți terți, taxele, impozitele, urmează o perioadă de treizeci de zile, în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară.

Săgetător

Sectorul mariajului, al relațiilor și al parteneriatelor de afaceri începe să se dinamizeze de astăzi, de când Soarele își face intrarea în zodia Gemeni Astfel, relația de cuplu devine importantă, iar parteneriatele de afaceri ar putea să sufere modificări.

Capricorn

Casa sănătății și a locului de muncă se activează de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Gemeni. În ceea ce privește sănătatea, vei avea o mai mare grijă de tine, prin schimbarea modului de viață. La locul de muncă este favorizată învățarea unor lucruri noi, pentru că se pot schimba procedurile sau activitățile curente.

Vărsător

De astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, de relația cu copiii, dacă ești părinte, și te vei implica mai mult în activități de creație și artistice. Posibil să valorifici o pasiune din care poți avea avantaje materiale.

Pești

De astăzi de când Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, preocupările tale principale, în următoarele treizeci de zile, vor fi familia, viața de familie, relația cu părinții și regimul unei locuințe. 

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies