Horoscop zilnic 20 mai 2021. Capricornii sunt sfătuiți să aibă mare grijă de sănătatea lor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 20 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începînd de astăzi și până pe 21 iunie, Soarele, energia, ajunge în zodia Gemeni și începe să-ți dinamizeze sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinie, învățării și deplasărilor. Așadar, vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizontul cunoașterii și să rezolvi o serie de chestiuni administrative.

 

Taur

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale se dinamizează începănd de astăzi, de când Soarele își începe tranzitul prin zodia Gemeni. Posibil să ți se suplimenteze veniturile, dacă lucrezi peste program, dacă ai niște colaborari sau poate primești o mărire salarială.

 

Gemeni

 

Dacă în ultima lună ai stat mai mult izolată, cu gândurile tale, începând de astăzi, de când Soarele ajunge în semnul nașterii tale, vei prinde viață, energie, putere și determinare să începi proiecte noi. Totodată, ești deschisă relaționarii cu persoane noi. 

 

Rac

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Gemeni și îți va traversa sectorul asociat subconștientului și meditației, așa că este un prilej bun pentru a-ți analiza viața, să începi un proces de introspecție și să lași în urmă lucrurile/persoanele care te împiedică să evoluezi.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Gemeni și îți va dinamiza sectorul proiectelor, al planurilor de viitor și al prietenilor. Posibil să te implici împreună cu niște prieteni într-un proiect pe care l-ai abandonat cândva și un vis de-al tău ar putea să devină realitate.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale se dinamizează începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Gemeni. Ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională, te poți face remarcată și atragi parteneri în diverse proiecte.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Gemeni și se dinamizează sectorul care reprezintă studiile, cunoașterea, filosofia și sistemul de valori personale, semn că preocuparea ta principală va fi obținerea unui atestat profesional, urmarea unor cursuri de dezvoltare profesională/personală sau schimburi de experiență profesională.

 

Scorpion

 

Odată cu tranzitul Soarelui, de astăzi, prin zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă avantajele materiale, moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, taxele și impozitele, urmează o perioadă de o lună de zile, în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri începe să se dinamizeze de astăzi, de când Soarele își face intrarea în zodia Gemeni Astfel, relația de cuplu devine importantă, iar parteneriatele de afaceri ar putea să sufere modificări. Poți semna parteneriate noi sau încheia pe cele care nu-ți mai aduc beneficii.

 

Capricorn

 

Sectorul asociat sănătății și locului de muncă se activează începând de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Gemeni. În ceea ce privește sănătatea, este recomandat să ai o mai mare grijă de tine, prin schimbarea modului de viață. La locul de muncă este favorizată învățarea unor lucruri noi, pentru că se pot schimba procedurile sau activitățile curente. Totodată, poți începe demersuri pentru schimbarea jobului.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, de când Soarele traversează zodia Gemeni, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, de relația cu copiii, dacă ești părinte, și te vei implica mai mult în activități de creație și artistice. Posibil să valorifici o pasiune din care să obții și avantaje materiale.

 

Pești

 

Începând de astăzi, de când Soarele îți traversează zodia Gemeni, preocupările tale principale, în următoarea lună, vor fi familia, viața de familie, relația cu părinții și regimul unei locuințe. Posibil să ai intuiție în administrarea unui imobil sau a unor bunuri patrimoniale.

 

related posts

Modifică setările cookies