Horoscop zilnic 20 mai 2022. Leii au nevoie de odihnă și detașare de viața cotidiană, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 20 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Cu Luna în conjuncție cu Pluton, în casa carierei și aspirațiilor profesionale, în prima parte a zilei, ești foarte responsabilă și determinată să obții venituri mai mari în următoarea perioadă. Pentru că registrul astral te susține, ai toate șansele să-ți îndeplinești obiectivele. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să ai parte de niște momente profunde alături de partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor, plasate în sectorul filosofiei de viață, călătoriilor, perfecționării profesionale, ar putea să-ți aducă discuții despre progamarea unui sejur, o călătorie, delegație sau schimb de experiență profesional. Totodată, ieșirea la un eveniment cultural, monden, ți-ar putea aduce niște contracte noi.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să primești vești îmbucurătoare legate de situația financiară, mai ales a banilor altora, pe care îi administrezi. Totodată, la serviciu este o zi favorabilă pentru a rezolva niște chestiuni financiare.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prilejul să petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu, să îi acorzi atenție, să faci niște pregătiri pentru o plecare, în weekend. S-ar putea să vă organizați foarte repede, datorită ideilor comune, care vă fac să gândiți la unison.

 

Leu


Astăzi, se anunță o zi, în care te vei ocupa de casă și activitățile gospodărești. În partea a doua a zilei, decizi să ai parte de ceva relaxare, însă va fi în intimitatea casei, pentru nu ai dispoziție să ieși în lume. Ai nevoie de odihnă și detașare de toată agitația cotidiană. S-ar putea să primești și niște vești de la șefi sau din străinătate, de la rude.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi favorizează activități de relaxare împreună cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. S-ar putea să faci și niște deplasări, să ieși în oraș, să te întîlnești cu prietenii sau foști colegi. Pentru că ai traversat o săptămână încărcată, iar stresul și oboseala aproape că te-au doborât, este binevenită puțină odihnă și relaxare.

 

Balanță

 

Astăzi, ai intuiție într-o chestiune financiară. Este posibil ca unul dintre apropiați să-ți ceară niște bani cu împrumut și după ce te sfătuiești cu partenerul, îl ajutați. Dacă ești singură, sectorul sentimental se activează și ai parte de tot felul de evenimente, care te scot din rutina în care ai intrat.

 

Scorpion

 

În ultima perioadă, cele mai importante schimbări s-au petrecut în sfera profesională. Astăzi este una dintre acele zile, în care ai realizat că progresul sunt esențial în dezvoltarea ta. Totodată, ai reușit să pui în aplicare un sistem nou la locul de muncă, care te ajută mult în sarcinile curente.

 

Săgetător


Astăzi, se activează sectorul financiar și este posibil să faci niște cheltuieli în plus față de ce ți-ai propus. Încadrează-te în buget și evită tentațiile! În a doua jumătate de zi, Luna ajunge în Vărsător și este posibil să-ți parvină niște vești neașteptate sau care să te vor lua prin surprindere.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor în sfera profesională, dar și în cea sentimentală, pentru că ai farmec, te faci plăcută și cucerești pe toată lumea prin energie pozitivă. Evenimente neașteptate în planul financiar pot avea loc în partea a doua a zilei, când șefii îți propun mutarea pe o altă funcție, mult mai bine plătită.

 

Vărsător

 

Dacă ești nemulțumită de actualul loc de muncă, care simți că nu ți se mai potrivește, poți lua decizia să-l schimbi, însă nu te grăbi să iei decizii pe mișcarea retrogradă a lui Mercur, pentru că este posibil să te răzgândești! În partea a doua a zilei, o situație apărută neașteptat, ar putea să te facă să intri în conflict cu unul dintre membrii familiei.

 

Pești


Posibil, astăzi, o conversație cu un prieten ar putea să te facă să-ți schimbi atitudinea față de un membru al familiei, cu care ai tot avut dispute. Înțelegi, într-un final, că aveți principii și viziuni diferite și că mai bine lași de la tine, să fie liniște. Din punct de vedere profesional se anunță o zi favorabilă negocierilor.

 

related posts

Modifică setările cookies