Horoscop zilnic 20 martie 2019. Zodia care astăzi primește, pe neașteptate, mulți bani


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 20 martie 2019.


Berbec

O zi în care poți face o schimbare majoră în viața ta. Este important să nu te lauzi cu succesele tale la fiecare pas. Dacă dorești, poți căuta investitori noi, suporteri sau parteneri de afaceri. Când vine vorba de problemele personale, nu trebuie să te grăbești. 

Taur

Astăzi este o zi marcată de un sentiment profund de plictiseală și lene. Motivul este probabil oboseala acumulată în ultima vreme, astfel că ai nevoie de niște momente de relaxare. S-ar putea să te simți mai bine dacă începi să-ți renovezi casa sau să experimentezi un look nou.

Gemeni

Aceasta zi este dedicată vieții personale. Dacă ești singură, poți întâlni pe cineva interesant, care să-ți facă inima să bată mai repede decât de obicei. Seara, este destinată tot romantismului: poți primi complimente, daruri și chiar o invitație la o cină la lumina lumânărilor.

Rac

Astăzi, s-au putea să ai o problemă cu autoritatea la locul de muncă. Nu suporți criticile, o să te enerveze și cele mai nevinovate replici. Încearcă să îți stăpânești ieșirile și să te relaxezi puțin, nu vei avea decât de câștigat.  

Leu

Ziua de astăzi poate fi dedicată afacerilor personale. De asemenea, s-ar putea să ai noroc la bani, să primești o infuzie neașteptată de capital. Este o perioadă potrivită pentru declarații de dragoste și flirtul cu persoane de sex opus.

Fecioară

S-ar putea să te simți ușor tristă. Poate își aduci aminte de o întâmplare din trecut ori de o iubire care nu mai este. Spre seară, pentru a scăpa de sentimentul de nostalgie, poți petrece timp în mijlocul familiei, alături de persoane dragi.

Balanță

Este o zi în care spiritul tău competitiv se va arăta în toată splendoarea. În relațiile cu cei apropiați, încearcă să fii mai curajoasă și mai insistentă, dacă îți dorești să obții neapărat ceva. 

Scorpion

Este momentul ideal să faci un pic de ordine în spațiul tău personal, să ai grijă de tine, să îți schimbi look-ul ori să începi o dietă nouă. Spre seară, poți primi un telefon cu informații care vor avea nevoie de explicații amănunțite. 

Săgetător

Astăzi, nu este cea mai bună zi să investești într-o afacere nouă, să porți o discuție serioasă cu partenerul de viață sau să semnezi contracte pe termen lung. Cel mai bine este să te concentrezi pe idei constructive și pe momente relaxante alături de cei dragi.

Capricorn

Dacă se ivește ocazia unei excursii neașteptate, încearcă să accepți, te vei distra de minune. În felul acesta, vei putea elimina starea de oboseală și iritare. Spre seară, poți face niște schimbări în casă, să cumperi o piesă nouă de mobilier sau un accesoriu drăguț. 

Vărsător

Astăzi, nu trebuie să te lași atrasă într-o dispută. S-ar putea să-ți dai seama că nu ai deloc dreptate. Este o zi perfectă pentru antrenamente fizice, pentru cumpărături sau pentru ieșiri în oraș alături de prieteni.

Pești

Ziua de astăzi va fi dedicată incidentelor neașteptate și micilor drame care îți afectează prietenii. Nu te lăsa distrasă de toate acestea, concentrează-te pe viața ta personală. Spre seară, primești o invitație neașteptată în oraș.

Vezi și: Cine sunt stresații zodiacului, ne explică Nicoleta Svârlefusrelated posts